Τουρκική NAVTEX στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ανάμεσα από Ρόδο και Κρήτη, ακριβώς πάνω στην λωρίδα «τεμαχισμού» της ελληνικής ΑΟΖ, όπως προβλέπει το MOU Τουρκίας – Λιβύης.
Πρόκειται για στρατιωτικές ασκήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Δεκεμβρίου από τις 11.00πμ ως τη 1.00μμ.
Η Ελλάδα είχε εκδώσει αντι- NAVTEX και ο υδρογραφικός σταθμός Αττάλειας εξέδωσε νέα πάλι για το ίδιο σημείο λέγοντας μάλιστα ότι είναι παράνομος ο ελληνικός σταθμός που ακύρωνε την τουρκική NAVTEX.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.