ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύριο η γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Παρου­σία του προ­έ­δρου της Πανελ­λή­νιας Ένωσης Ξενο­δό­χων, Γρηγόρη Τάσιου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Τετάρτη 4 Δεκεμ­βρίου στις 17.30 στην αίθουσα συνε­δριά­σεων του Επι­με­λη­τη­ρίου Δωδε­κα­νή­σου η ετήσια τακτική γενική συνέ­λευση των μελών της Ένωσης Ξενο­δό­χων Ρόδου. Μέσω της «δημο­κρα­τι­κής», ο πρό­ε­δρος της ΕΞΡ, Μανώλης Μαρ­κό­που­λος, καλεί όλα τα μέλη να πάρουν μέρος, να κατα­θέ­σουν απόψεις και θέσεις και να ακού­σουν όσα ειπω­θούν.

«Στην Ετήσια Γενική Συνέ­λευση έχουμε την τιμή να συμ­με­τέ­χει και ο πρό­ε­δρος της Πανελ­λή­νιας Ομο­σπον­δίας Ξενο­δό­χων, Γρ. Τάσιος. Θα είναι μία γενική συνέ­λευση που θα έχει νέα στοι­χεία. Ως νεανικό και νέο ΔΣ θέλουμε να υπάρχει η μεγα­λύ­τερη δυνατή συμ­με­τοχή των μελών. Καλούμε τους συνα­δέλ­φους, να έρθουν. Έχουν πολλά να ακού­σουν. Τους καλούμε επίσης να κατα­θέ­σουν τις θέσεις και τις απόψεις τους σε εμάς και στον πρόεδρο της ΠΟΞ. Η ετήσια, τακτική γενική συνέ­λευση των μελών της ΕΞΡ απο­τε­λεί μία εξαι­ρε­τική ευκαι­ρία αλλη­λε­πί­δρα­σης κατά­θε­σης, ιδεών και σκέψεων. Πρό­κει­ται για μία θεμε­λιώδη και απα­ραί­τητη δια­δι­κα­σία για τη λει­τουρ­γία της Ένωσης», είπε ο κ. Μαρ­κό­που­λος.

Η σεζόν του 2020

Σε ό,τι αφορά την του­ρι­στική περίοδο του 2020, ο κ. Μαρ­κό­που­λος δηλώνει ότι η αγγλική αγορά «θολώνει» το τοπίο καθώς ακόμη δεν έχουν κλείσει 100% τα slots από την αγγλική αγορά.

«Για τη σεζόν του 2020 δεν μπορώ να είμαι αισιό­δο­ξος ούτε απαι­σιό­δο­ξος. Θα έλεγα ότι απο­τε­λεί αίνιγμα διότι δεν έχει ξεκα­θα­ρι­στεί τι μέλλει γενέ­σθαι με την αγγλική αγορά. Δεν έχουμε ακόμη την πλήρη εικόνα για τα slots. Ναι μεν ευελ­πι­στούμε ότι τα πράγ­ματα θα εξε­λι­χθούν ομαλά. Δεν έχουμε όμως τη σιγου­ριά και τη βεβαιό­τητα που είχαμε πέρυσι τέτοια εποχή. Θα ήμουν πιο σίγου­ρος, εάν αυτή τη στιγμή είχαν κλείσει τα slots από την αγγλική αγορά», είπε ο κ. Μαρ­κό­που­λος και συμπλή­ρωσε: «Περι­μέ­νουμε με ανυ­πο­μο­νη­σία από την Κυβέρ­νηση τα μέτρα για τη στήριξη του ελλη­νι­κού του­ρι­σμού.

Φτάσαμε ασθμαί­νο­ντας μέχρι εδώ και περι­μέ­νουμε κάποια στιγμή να εξο­μα­λυν­θεί η φορο­λο­γική πολι­τική. Έχει δείξει η κυβέρ­νηση ότι είναι πιο φιλική στο επι­χει­ρείν. Η καλή πρόθεση θα πρέπει όμως να μετου­σιω­θεί σε νομο­θε­τή­ματα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.