ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η μεγάλη πρόκληση για τον Κολοσσό!

Μάκης Δούβαλης 2 λεπτά ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν αντι­με­τω­πί­ζεις την καλύ­τερη ελλη­νική ομάδα (και με διαφορά αυτή τη στιγμή…), η πρό­κληση είναι μεγάλη. Πόσο μάλλον, όταν αυτή είναι αήττητη στην Ελλάδα και τον τελευ­ταίο καιρό παρου­σιά­ζει ένα εξαι­ρε­τικό πρόσωπο στην Ευρω­λί­γκα. Ο Κολοσ­σός μπροστά του έχει τον Πανα­θη­ναϊκό, τον οποίο θα υπο­δε­χθεί την Κυριακή στις 15:30 και φυσικά οι «θαλασσί» καλού­νται να δείξουν ένα καλό και αντα­γω­νι­στικό πρόσωπο, στο πλαίσιο της 9ης αγω­νι­στι­κής για τη Basket League. Οι Ροδίτες είναι πανέ­τοι­μοι να υπο­δε­χθούν τους πρω­τα­θλη­τές Ελλάδας στη γιορτή του δωδε­κα­νη­σια­κού μπάσκετ και θα προ­σπα­θή­σουν να παρου­σιά­σουν μία καλή εικόνα απέ­να­ντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντί­παλο.

Η προ­ε­τοι­μα­σία του Κολοσ­σού θα συνε­χι­στεί σήμερα και θα ολο­κλη­ρω­θεί αύριο στο Παλέ ντε Σπορ της Καλ­λι­θέας. Τα χαμό­γελα έχουν επι­στρέ­ψει για τα καλά στο στρα­τό­πεδο της ροδί­τικη ομάδας, η οποία έχει στο μυαλό της περισ­σό­τερο το παι­χνίδι του μεθε­πό­με­νου Σαβ­βά­του και πάλι στη Ρόδο με τον Ηρακλή. Το θετικό για τον Άρη Λυκο­γιάννη και τον άμεσο συνερ­γάτη του, Λευτέρη Τσα­ου­σίδη, είναι ότι δεν υπάρ­χουν αγω­νι­στικά προ­βλή­ματα. Ο Κολοσ­σός θα παρου­σια­στεί πλήρης απέ­να­ντι στον Πανα­θη­ναϊκό του Ρικ Πιτίνο, που επι­στρέ­φει στην αγα­πη­μένη του Ρόδο. Το «τρι­φύλλι» χθες το βράδυ έπαιξε με τη Μπα­σκό­νια για την Ευρω­λί­γκα και αύριο θα ταξι­δέ­ψει για τη Ρόδο εν όψει του αγώνα με τον Κολοσσό.

Κατά τα φαι­νό­μενα μέχρι και αύριο θα εξα­ντλη­θούν τα εισι­τή­ρια του αγώνα με τον Πανα­θη­ναϊκό και το πρώτο sold out της χρονιάς στο Παλέ ντε Σπορ της Καλ­λι­θέας είναι προ των πυλών. Ο κόσμος της Ρόδου θέλει να δει από κοντά τα αστέρια του Πανα­θη­ναϊ­κού και φυσικά τον Κολοσσό απέ­να­ντι στους πρω­τα­θλη­τές Ελλάδας. Η Κ.Α.Ε. μάλιστα ζητάει από τον κόσμο να προ­μη­θευ­τεί έγκαιρα τα εισι­τή­ρια του για την ανα­μέ­τρηση της Κυρια­κής, αφού υπάρχει μεγάλη ζήτηση και ήδη έχουν εξα­ντλη­θεί αυτά των 10 ευρώ. Παράλ­ληλα μέχρι σήμερα θα συνε­χι­στεί η πώληση των εισι­τη­ρίων διαρ­κείας σε πολύ προ­σι­τές τιμές, τα οποία περι­λαμ­βά­νουν και το εντός έδρας παι­χνίδι της Κυρια­κής με τον Πανα­θη­ναϊκό.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.