Αθλητικά

Α’ Κατηγορία: «Γκέλαρε» στην Κάρπαθο ο Α.Ο. Πυλίου

Απώλεια βαθμών για τον Α.Ο. Πυλίου, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καρπάθου στο γήπεδο Πηγαδίων.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Χρυσόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 με τους Καρπάθιους, αφήνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στα Πηγάδια, που ενδεχομένως να τους στερήσουν την 1η θέση στον πίνακα, καθώς στην περίπτωση που ο Ηρακλής Μαριτσών και ο Αστέρας Παστίδας επικρατήσουν στις δικές τους αναμετρήσεις, θα προσπεράσουν τους Κώους βαθμολογικά.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα δύο γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 31ο λεπτό με τον Μηνά Χατζηκοντό, με τον Πέτρο Χατζηβασίλη στο 35ο λεπτό να ισοφαρίζει για τον Α.Ο. Πυλίου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου