Αθλητικά

Κλεόβουλος: Για το θετικό αποτέλεσμα στο Βάτι

Σήμερα στις 15:00 ο Κλεόβουλος Λίνδου θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Βατίου από τον τοπικό Διαγόρα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Λινδιακοί του Δημήτρη Δογιάμα προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από τον Φοίβο, γι’ αυτό και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να ρεφάρουν την εντός έδρας απώλεια βαθμών, αλλά και για να ανέβουν ψηλότερα από την 9η θέση που βρίσκονται αυτή την στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα.
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς οι Βατενοί διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και είναι ιδιαίτερα ισχυροί στην έδρα τους, ωστόσο, στον Κλεόβουλο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.
Ο Δημήτρης Δογιάμας δεν θα έχει στην διάθεσή του έναν ποδοσφαιριστή, ενώ ακόμα ένας είναι εξαιρετικά αμφίβολος.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Τσελεπίδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από τον τραυματισμό του, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Κολιοκώστα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Δογιάμας θα αποφασίσει λίγο πριν από την σέντρα αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του Κλεόβουλου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο γήπεδο Λίνδου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου