Αθλητικά

Γήπεδο Πηγαδίων: Υπεγράφη το αίτημα ηλεκτροδότησης

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Καρπάθου, το οποίο υπογράφει ο δήμαρχος Ιωάννης Θεμ. Νισύριος, γνωστοποιήθηκε ότι υπεγράφη το αίτημα ηλεκτροδότησης για να τοποθετηθούν προβολείς φωτισμού στο γήπεδο Πηγαδίων.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
«Μετά τις ενέργειες του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Ποσειδώνας Καρπάθου κ. Ιωάννη Βιτώρη και την προμήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μετά από την υπόσχεση του περιφερειάρχη κ. Γεωργίου Χατζημάρκου, υπογράφτηκε σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) από τον δήμαρχο Καρπάθου κ. Ιωάννη Θεμ. Νισύριο το αίτημα ηλεκτροδότησης (τριφασική παροχή Νο 5) προκειμένου να τοποθετηθούν στο δημοτικό γήπεδο Πηγαδίων οι προβολείς φωτισμού για την νυχτερινή του χρήση, η οποία θα βοηθήσει τόσο την ομάδα του νησιού μας όσο και τα τμήματα της ποδοσφαιρικής του Ακαδημίας καθώς και κάθε άλλη αθλητική ή κοινωνική εκδήλωση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου