ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ε. Λέρου: Ευχαριστίες σε Άρη Αρχαγγέλου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ- Α.Ε. ΛΕΡΟΥ

Ανα­κοί­νωση με την οποία ευχα­ρι­στεί τον Άρη Αρχαγ­γέ­λου για την φιλο­ξε­νία του στο παι­χνίδι της Τρίτης, για την 2η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, εξέδωσε η Α.Ε. Λέρου.

Ανα­λυ­τικά:

«Η Α.Ε Λέρου αισθά­νε­ται την ανάγκη να ευχα­ρι­στή­σει και δημόσια την ομάδα του Άρη Αρχαγ­γέ­λου για την φιλο­ξε­νία της στο μεταξύ μας παι­χνίδι και δεσμεύ­ε­ται για ανάλογη υποδοχή στον δεύτερο γύρο».

Τους «κιτρι­νό­μαυ­ρους» ευχα­ρί­στησε και ο προ­πο­νη­τής της Α.Ε. Λέρου, μέσα από το προ­σω­πικό προφίλ που δια­τη­ρεί σε ιστο­σε­λίδα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντάς τους παρά­δειγμα προς όλους.

Ανα­λυ­τικά:

«Παρά­δειγμα προς όλους!

Να ευχα­ρι­στήσω και εγώ προ­σω­πικά την ομάδα του Άρη για την άψογη φιλο­ξε­νία!

Τέτοιες ομάδες με οργά­νωση, άψογους ανθρώ­πους της διοί­κη­σης και άψογους ποδο­σφαι­ρι­στές πρέπει να είναι παρά­δειγμα για πολλούς!

Γι’ αυτό χαι­ρό­μα­στε που συμ­με­τέ­χουμε σε αυτήν την κατη­γο­ρία!!!

Για να χαι­ρό­μα­στε ακόμα και σε μια δύσκολη απο­στολή με βαριά ήττα, το ποδό­σφαιρο!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.