ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρόδου επισκέφθηκε ο κ. Βασ. Υψηλάντης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Υψηλάντης

Ο Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου Βασίλης Α. Υψη­λά­ντης επι­σκέ­φθηκε σήμερα τη Δημόσια Βιβλιο­θήκη Ρόδου όπου είχε συνερ­γα­σία με τον Διευ­θυ­ντή της κ. Αντώνιο Αγγελή.

Ο κ. Αγγελής ευχα­ρί­στησε τον Βασίλη Α. Υψη­λά­ντη για το ενδια­φέ­ρον του για τη στε­λέ­χωση της βιβλιο­θή­κης και την γρήγορη παρέμ­βασή του για την επίλυση του προ­βλή­μα­τος,. Από την πλευρά του ο Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου συνε­χάρη τον κ. Αγγελή για τη σωστή εν γένει λει­τουρ­γία της βιβλιο­θή­κης και τον δια­βε­βαί­ωσε ότι θα συνε­χί­σει να είναι αρωγός στα θέματα που τους απα­σχο­λούν, δεσμευό­με­νος για τη διαρκή βελ­τί­ωσή της Δημό­σιας Βιβλιο­θή­κης Ρόδου προς όφελος όλων των χρηστών της.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.