Αθλητικά

Super League 1: Στην Τούμπα ο Σιδηρόπουλος

ΤΑΣΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής της Super League 1 που θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο.
Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής του συνδέσμου Δωδεκανήσου Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας.
Βοηθοί του Τάσου Σιδηρόπουλου θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), διαιτητής VAR θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ( Αρκαδίας), A. VAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μανώλης Ταπατζάς (Θράκης).

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.