Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Ημέρα… Γιορτής του τσοπάνη

Σήμερα το βράδυ, στην μαγευτική τοποθεσία της Μονής του Σωτήρος στα Μαριτσά θα γίνει η «Γιορτή του τσοπάνη» , που διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ηρακλής Μαριτσών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαριτσών «Ο Κερωνιάτης», ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών «Ο Σωτήρας» και η Κοινότητα Μαριτσών, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Ο βοσκός και ο βασιλιάς στοίχημα εβάλασην, και για άλλη μια χρονιά έδωκαν ραντεβού στα όρη τα Μαριτσενά για να κάμουν την τρίτη συνεχόμενη κατά σειρά γιορτή του τσοπάνη.
Παρέα τους εν να είναι όλοι οι τσοπαναρέοι και όλες οι μαγείρισσες του χωριού.
Οι ξυλόφουρνοι έχουν ετοιμαστεί για να υποδεχτούν τις κατσίκες και τα φασόλια, καθώς το άρμεγμα έχει ξεκινήσει για να φτιαχτούν τα ντόπια μαριτσενά τυριά.
Λοιπόν σας λαμένουμε, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη και ώρα 21:00 στην Μόνη Σωτήρως για ένα γλέντι τρελό τσοπαναρέικο.
Οργανωτές της γιορτής: Α.Κ.Σ. Ηρακλής Μαριτσών, Πολιτιστικός Σύλλογος Μαριτσών «Ο Κερωνιάτης» , Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών «Ο Σωτήρας» και η Κοινότητα Μαριτσών.
Συνδιοργανωτής της γιορτής: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Είσοδος ελεύθερη».
Στα αγωνιστικά
Χθες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή Μαριτσών ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΡΑ.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τους Νέους του ΓΑΣ Ιάλυσος, ωστόσο, αναβλήθηκε, με τον Κώστα Πάττα να προπονεί κανονικά τους ποδοσφαιριστές του.
Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατηγορία και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους «πράσινους», καθώς ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που προπονείται ατομικά, μετά από την επέμβαση που είχε υποβληθεί, είναι ο Γιώργος Μπιλιάς.
Στους Νέους του ΓΑΣ Ιάλυσος ο Αναγνώστου
Χωρίς τον Μάρκο Αναγνώστου στο έμψυχο δυναμικό του, θα πορευτεί στην σεζόν 2019-2020 ο Ηρακλής Μαριτσών, όπως όλα δείχνουν.
Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός και μέλος της Μικτής Ομάδας της Δωδεκανήσου, δοκιμάζεται από τον ΓΑΣ Ιάλυσος, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα Νέων των «τοξοβόλων».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου