Ειδήσεις

Επέστρεψε στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Αγνώριστος» σε παραλία των Σφακίων

644

Με ένα σακίδιο στον ώμο, καπέλο, αθλητικά παπούτσια και αξύριστος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τον κόσμο και φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις διακοπές του.

Στιγμές ανάπαυλας στα Χανιά και αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από τις τελευταίες ίσως του φετινού καλοκαιριού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του βρέθηκε το Σάββατο στη νότια πλευρά του νησιού, στην πασίγνωστη για την απαράμιλλη ομορφιά της παραλία των Μαρμάρων στα Σφακιά, μια  μικρή παραλία με βοτσαλάκι και καταγάλανα νερά που σχηματίζεται στην έξοδο του φαραγγιού της Αράδαινας.

Με ένα σακίδιο στον ώμο, καπέλο, αθλητικά παπούτσια και αξύριστος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τον κόσμο και φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις διακοπές του στα Σφακιά.

Πηγή: flashnews.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.