Αθλητικά

Δύο μετάλλια η Μπέντα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου

Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2019, στις κατηγορίες Νέων Ανδρών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, διεξήχθη από την περασμένη Παρασκευή έως και την Κυριακή στην περιοχή Ύπατο – Τανάγρα, με συναρπαστικούς αγώνες και πολλές συμμετοχές.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Παρασκευή με τα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης. Εκεί ήρθε και η πρώτη επιτυχία για τα ροδίτικα χρώματα, καθώς η Παναγιώτα Μπέντα του Διαγόρα βρέθηκε στην δεύτερη θέση των κορασίδων και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, πίσω μόνο από τη νικήτρια Ελευθερία Γιάχου του Κρόνου Νίκαιας.

Στην κατηγορία παίδων, ο Μιχάλης Σαββάκης του Ροδήλιου πήρε την πέμπτη θέση, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, ενώ ο Αριστείδης Κουτούνης (Ροδήλιος) ήταν 11ος. Ο Μιλτιάδης Χαρόβας του Διαγόρα έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και ήταν 34ος. Στην κατηγορία Εφήβων, πέντε αθλητές μας βρέθηκαν στις θέσεις 8-12 και συγκεκριμένα και κατά σειρά οι Νίκος Δράκος (Διαγόρας), Σταμάτης Σαββάκης (Ροδήλιος), Ιάκωβος Κούρος (Ροδήλιος), Ανδρέας Μαλανδράκης (Διαγόρας) και Γιάννης Μπιλιάς (ΑΟ Ανταίος), ενώ ο Κωνσταντίνος Γκογκουντρής του Ανταίου ήταν 28ος. Στους νέους άνδρες, ο Κωνσταντίνος Κωνστάντουρας του Διαγόρα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα και εγκατέλειψε.

Το Σάββατο έγιναν οι αγώνες αντοχής, με την Παναγιώτα Μπέντα να συνεχίζει την εξαιρετική της παρουσία στο πρωτάθλημα, κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις κορασίδες. Μπροστά της βρέθηκαν οι Γιάχου και Μούτσιου.

Στους παίδες, ο Αριστείδης Κουτούνης ήταν 25ος, ενώ εγκατέλειψαν οι Χαρόβας και Σαββάκης. Στην κατηγορία εφήβων, ο Νίκος Δράκος πραγματοποίησε έναν καλό αγώνα και πήρε την 4η θέση, ενώ στις θέσεις 10-11 βρέθηκαν οι Ιάκωβος Κούρος και Σταμάτης Σαββάκης. Στην 12η θέση ήταν ο Γιάννης Μπιλιάς, ενώ ο Κωνσταντίνος Γκουγκουντρής κατέλαβε την 16η θέση. Με την 26η θέση ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Ανδρέας Μαλανδράκης, ενώ ο Γιάννης Μιαούλης του Ροδήλιου ήταν 35ος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου