«Ο Μητσοτάκης από την οικογένειά του ξέρει τι είναι πραξικόπημα, καθώς ο πατέρας του διέφυγε στην Τουρκία. Έχουμε ελπίδα να κάνει περισσότερα, για να μας επιστρέψουν τους οκτώ πραξικοπηματίες-τρομοκράτες» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ομέρ Τσελίκ
Σε δηλώσεις του την Πέμπτη, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Ομέρ Τσελικ, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, οι οποίοι διέφυγαν στην Ελλάδα πριν από τρία χρόνια.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.