Ειδήσεις

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ο στρατός στέλνει μηχανήματα και γεννήτριες στη Χαλκιδικ

Ο στρατός θα συνδράμει στην αποκατάσταση των ζημιών, που σημειώθηκαν λόγω της καταιγίδας που έπληξε τη Χαλκιδική, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή ”Σήμερα” με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι «άμεσα ενεργοποιήθηκε από το υπουργείο όλος ο μηχανισμός» και πως μηχανήματα του στρατού προκειμένου να συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών, κατευθύνονται προς τη Χαλκιδική.

«Αυτό που βλέπουμε ως πρώτη ανάγκη είναι η παροχή κάποιων γεννητριών», είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ούτως ώστε να καλυφθούν  ανάγκες ηλεκτροδότησης.

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε μάλιστα ότι, «ο στρατός έχει εντολή από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να είναι σε επιφυλακή. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει ταχύτητα εκτέλεσης, υπάρχει και αποτέλεσμα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου