Αθλητικά

Α. Σ. Ρόδος: «Ελάφι» ο Ραχήμ

Δυναμικά συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Νίκου Κουρμπανά.
Τα «ελάφια» μετά από την απόκτηση του αμυντικού Βασίλη Δημουλά και του επιθετικού Αλεξάντερ Μίλιτς , ολοκλήρωσαν την τρίτη τους μετεγγραφική κίνηση.
Ο λόγος για τον 26χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Αμπντέλ Ραχήμ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, με τους «πράσινους» της πόλης μας να επισημοποιούν την απόκτησή του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της Ρόδου ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Αμπντέλ Ραχήμ .
Ο 26χρονος (23/02/1993) δεξιός εξτρέμ, έχει σημαντική εμπειρία από την Γ’ Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί με τους Παναργειακό, Παναρκαδικό, Καλαμάτα, Α.Ε. Σπάρτη, Πανσερραϊκό, Α.Ε. Κηφισιάς, Α.Ο. Γλυφάδα, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Λαυρίου.
Έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί κατά περίσταση και φορ κορυφής.
Ο πρόεδρος και η διοίκηση καλωσορίζουν τον Αλέξανδρο και του εύχονται να βοηθήσει για να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου