Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προειδοποιεί την Τουρκία να μη σκεφθεί καν να κάνει γεώτρηση στο Καστελόριζο, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα έχει σχέδιο και θα αποτρέψει οποιαδήποτε γεώτρηση στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ 3και θα προβληθεί απόψε το βράδυ στις 22:00 και αναμένεται να προκαλέσει απάντηση από την Άγκυρα – η οποία, το τελευταίο διάστημα, επιδίδεται σε μπαράζ προκλητικών δηλώσεων.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.