Ειδήσεις

Φ. Γεννηματά: «Να ψηφίσουμε με βάση τη λογική»

Περιοδεία στην Αργολίδα πραγματοποιεί η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γενημματά. Στις συναντήσεις της με τους πολίτες τόνισε ότι «ισχυρό ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει δυνατό αντίβαρο απέναντι σε μια ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία και τον αχαλίνωτο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η Ελλάδα δεν αντέχει νέες περιπέτειες», τόνισε.

Όπως είπε, «ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αφού δίχασαν με την ακραία πόλωση, τώρα συμπεριφέρονται λες και έχουν τελειώσει οι εκλογές, όμως ο ελληνικός λαός δεν έχει ψηφίσει, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη».

Επισκέφθηκε την αγορά του Άργους, συνοδευόμενη από τον νυν βουλευτή Γιάννη Μανιάτη και τους υπόλοιπους υποψήφιους στην Αργολίδα, αλλά και την Πρότυπη Βιομηχανία Hλιακών, λίγο έξω από το Άργος.

Ενημερώθηκε για την παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης, από τις πρωτοπόρες στην Ευρώπη, και θύμισε ότι η επιχείρηση στηρίχθηκε σημαντικά στο ξεκίνημά της από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και που έχει στόχο να ενισχύσει τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, να ανακουφίσει τα νοικοκυριά, να βοηθήσει τον τομέα της οικοδομής.

Όπως σημείωσε η Φώφη Γεννηματά, το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει πρόταση νόμου στη Βουλή έτσι ώστε να διπλασιαστεί το κονδύλι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να δοθούν γενναία φορολογικά κίνητρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας περίπου 50.000 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Με το σχέδιο Ελλάδα, το σχέδιό μας για την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη που είναι η απάντησή μας για την έξοδο από την κρίση. Με το σχέδιό μας αυτό στηρίζουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και ελληνικά νοικοκυριά που χρειάζονται ανάσα από τη θηλιά στο λαιμό που μας φόρεσαν οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ακροδεξιάς», επισήμανε.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας της ήταν το Ναύπλιο όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο και πολίτες στην ιστορική πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της παλιάς πόλης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου