ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ε. Κύπρος: Η φιέστα των πρωταθλητών

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΥΠΡΟΣ (1)

Η Αθλη­τική Ένωση Κύπρος κατέ­κτησε τον τίτλο του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κατη­γο­ρίας στον 1ο όμιλο και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγω­νι­στεί στα «σαλόνια» του δωδε­κα­νη­σια­κού ποδο­σφαί­ρου στην σεζόν 2019-2020.

Το μεση­μέρι της Τετάρ­της στο γήπεδο των Αγίων Απο­στό­λων έγινε η φιέστα των πρω­τα­θλη­τών, παρου­σία σύσ­σω­μου του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου, του τεχνι­κού επι­τε­λείου και των ποδο­σφαι­ρι­στών.

Το Κύπελλο απέ­νειμε στους πρω­τα­θλη­τές ο πρό­ε­δρος της ΕΠΣΔ Πανα­γιώ­της Δια­κο­φώ­της, ενώ στην φιέστα βρέ­θη­καν ο πρό­ε­δρος της Επι­τρο­πής Πρω­τα­θλή­μα­τος και Κυπέλ­λου Χρήστος Ψέλλας και ο πρό­ε­δρος της Τεχνι­κής Επι­τρο­πής της Ένωσης Μιχάλης Αδα­μά­κης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.