ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λέει ο κ. Αγ. Πάλλας για την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Σε απά­ντηση πρό­σφα­του δημο­σιεύ­μα­τος της “Δημο­κρα­τι­κής” κατόπιν σχε­τι­κών δηλώ­σεων του προ­έ­δρου των Εργα­ζο­μέ­νων της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. κου Νικό­λαου Ρεσβάνη θα ήθελα ως πρό­ε­δρος της εν λόγω εται­ρείας και αντι­δή­μαρ­χος πολι­τι­κής προ­στα­σίας να επι­ση­μάνω τα ακό­λουθα:

Το εν λόγω δημο­σί­ευμα απο­τε­λεί έκφραση προ­σω­πι­κών απόψεων του κ. Ρεσβάνη και ουδόλως εκφρά­ζει την πλειο­ψη­φία των εργα­ζο­μέ­νων της εται­ρείας. Είμαστε πλήρως ικα­νο­ποι­η­μέ­νοι τόσο από τη νυν δημο­τική αρχή και προ­σω­πικά με τον δήμαρχο κ. Φώτη Χατζη­διάκο όσο και από τον περι­φε­ρειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζη­μάρκο.

Οι ανωτέρω παρά τις δύσκο­λες οικο­νο­μι­κές συν­θή­κες των τελευ­ταίων ετών στά­θη­καν αρωγοί στο δίκαιο αίτημά μας που ήταν και είναι η συνέ­χιση λει­τουρ­γίας της εται­ρείας μας.

Τόσο ο δήμαρ­χος όσο και ο περι­φε­ρειάρ­χης, ο καθένας από το μερίδιο που του ανα­λο­γεί, κατέ­βα­λαν όλες εκείνες τις προ­σπά­θειες προ­κει­μέ­νου όλα αυτά τα χρόνια να εργα­ζό­μα­στε παρέ­χο­ντας πολι­τική προ­στα­σία στο νησί. Αξίζει δε να επι­ση­μάνω πως παρά το γεγονός ότι η χρονική διάρ­κεια λει­τουρ­γίας της εται­ρείας μας έληξε – σύμφωνα με το κατα­στα­τικό της – το Δεκέμ­βριο του προη­γού­με­νου έτους και δεν έχει ανα­νε­ω­θεί μέχρι σήμερα με σχετική νομο­θε­τική ρύθμιση, ο Δήμος Ρόδου προέβη στην πρό­σληψη όλων των εργα­ζο­μέ­νων της εται­ρείας μας με τετρά­μη­νες συμ­βά­σεις εργα­σίας ιδιω­τι­κού δικαίου ορι­σμέ­νου χρόνου, προ­κει­μέ­νου να μην μείνει κανείς άνεργος μέχρι να διευ­θε­τη­θεί το νομικό ζήτημα συνέ­χι­σης λει­τουρ­γίας της εται­ρείας μας.

Επίσης, θα πρέπει να σημειώσω ότι ο Δήμος Ρόδου μέσω της ΠΕΔ δαπά­νησε φέτος 50.000 € για την συντή­ρηση των πυρο­σβε­στι­κών οχη­μά­των της εται­ρείας μας.

Θα ήθελα , λοιπόν, να ευχα­ρι­στήσω προ­σω­πικά τόσο τον δήμαρχο Ρόδου όσο και τον περι­φε­ρειάρχη για την άψογη μέχρι σήμερα συνερ­γα­σία τους με την εται­ρεία μας και ευελ­πι­στώ να συνε­χί­σει να είναι η ίδια και στο μέλλον.

Τέλος, οφείλω να ανα­γνω­ρίσω τις προ­σπά­θειες που μέχρι και σήμερα κατα­βάλ­λει ο υπουρ­γός Ναυ­τι­λίας κύριος Νεκτά­ριος Σαντο­ρι­νιός και ευελ­πι­στώ στην θετική έκβαση της νομο­θε­τι­κής πρω­το­βου­λίας που έχει ανα­λά­βει για την συνέ­χιση λει­τουρ­γίας της εται­ρείας μας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.