Αύριο θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, της 2ης φάσης του Παιδικού πρωταθλήματος (Κ-14) με την ΕΠΣΔ να ανακοινώνει τους διαιτητές και τους βοηθούς που θα τα «σφυρίξουν».
Στο γήπεδο της Χάλκης στην περιοχή της Παστίδας ο τοπικός Αθλητικός Σύλλογος θα υποδεχθεί την ΑΕΡΑ, με διαιτητή τον Γιώργο Πλάτση και βοηθούς τους Δημητριάδη και Ζαχαριάδη.
Στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου η Νίκη Ρόδου θα φιλοξενήσει τον Ευκλή, με διαιτητή τον Σπύρο Τσέτσο και βοηθούς τους Σαρρή και Γιαννούλη.
Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσει στους 18:00.
Αναλυτικά:
Παιδικό πρωτάθλημα (Κ-14)
2η φάση
2η αγωνιστική
Πέμπτη
• Γ. Χάλκης 6:00μ.μ.
Α.Σ. Χάλκης- ΑΕΡΑ
Διαιτητές: Πλάτσης, Δημητριάδης, Ζαχαριάδης
• Ε.Α.Κ. 6:00μ.μ.
Νίκη Ρόδου- Ευκλής
Διαιτητές: Τσέτσος, Σαρρής, Γιαννούλης
Παιδικό πρωτάθλημα (Κ-14): Με Πλάτση και Τσέτσο
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.