Αθλητικά

Δωριέας: Επέστρεψε ο Αρβανιτάκης

ΔΩΡΙΕΑΣ

Ο Σπύρος Αρβανιτάκης επέστρεψε στο Δωριέα, μετά τη φετινή του παρουσία στον πάγκο της Ασπίδας Απολακκιάς, προκειμένου να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» της πόλης μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.
Μετά την συνάντηση που έγινε με τον πρόεδρο Τάσο Βογιατζόγλου, ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αναλυτικά:
«Προπονητής του Δωριέα την νέα αγωνιστική περίοδο (2019-2020) θα είναι ο Σπύρος Αρβανιτάκης , με τεχνικό διευθυντή τον Γρηγόρη Παπουτσάκη και γενικό αρχηγό τον Ορέστη Χατζηιωάννου».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.