Αθλητικά

ΠΑΟΚ Κω: Οι αποφάσεις στην Γ.Σ.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην γενική συνέλευση που διεξήχθη την Κυριακή 12 Μαΐου, εξέδωσε ο ΠΑΟΚ Κω.
Σημαντικότερο όλων, η μετάθεση των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την Κυριακή 2 Ιουνίου.
Αναλυτικά:
Η γενική συνέλευση των μελών του ΠΑΟΚ Κω αποφασίζει τα εξής:
1. Οι προγραμματισμένες εκλογές για νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας που ήταν να διεξαχθούν στις 19/5/2019 αναβάλλονται και μετατίθενται για την Κυριακή 2/6/2019 σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα με νέο δελτίο τύπου.
2. Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο απολογισμός και ο προγραμματισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και ο οικονομικός απολογισμός του και τα πεπραγμένα του (ιδιαίτερη μνεία έγινε στην επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας, στην ευπρόσωπη παρουσία του συλλόγου στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΔΟΠΑΒΣ Κω, στην επανεκκίνηση των Ακαδημιών της ομάδας σε συνεργασία με την ΠΑΟΚ academy, και σε όλα τα παραπάνω σημαντική ήταν η συμβολή του Β. Τσιριμπή).
3. Η ομάδα βαδίζει στην επανεκκίνησή της, με σταθερά προγραμματισμένα βήματα και το νέο Δ.Σ. θα πλαισιώσουν αρκετά νέα μέλη για να βοηθήσουν την προσπάθεια του συλλόγου, και ήδη καταρτίστηκε το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές με συμμετοχές που εγγυώνται την νέα αυτή πορεία.
4. Αποφασίζεται επίσης τις επόμενες ημέρες να διοργανωθεί το προγραμματισμένο τουρνουά Ακαδημιών σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου