ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 48χρονου στα Μαριτσά για καλλιέργεια κάνναβης

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
κάνναβη

-Κατασχέθηκαν 100 δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης ύψους μέχρι 2 μέτρα

-Σύλληψη 32χρονου Ροδίτη για καλ­λιέρ­γεια 4 δεν­δρυλ­λίων κάν­να­βης

 Ποινική δίωξη για καλ­λιέρ­γεια, συγκο­μιδή και κατοχή κάν­να­βης άσκησε σήμερα ο Εισαγ­γε­λέας Υπη­ρε­σίας εις βάρος ενός 48χρονου ημε­δα­πού, που συνε­λή­φθη από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δίωξης Ναρ­κω­τι­κών Ρόδου.

Κατόπιν πλη­ρο­φο­ριών και παρα­κο­λού­θη­σης ο 48χρονος συνε­λή­φθη διότι καλ­λιερ­γούσε 100 δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης, ύψους μέχρι 2 μέτρων, σε οικο­δομή στα Μαριτσά.

Σε έρευνα στην οικία του βρέ­θη­καν ακόμη 234 γραμ­μά­ρια κάν­να­βης και 50 γραμ­μά­ρια σπόρων κάν­να­βης.

Οδη­γή­θηκε ενώπιον της Ανα­κρί­τριας Υπη­ρε­σίας και έλαβε προ­θε­σμία για να απο­λο­γη­θεί  το πρωί της Δευ­τέ­ρας.

-Αστυνομικοί της ίδιας υπη­ρε­σίας συνέ­λα­βαν εξάλλου κι έναν 32χρονο Ροδίτη που κατε­λή­φθη να καλ­λιερ­γεί 4 δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης στη Ρόδο.

Ο 32χρονος παρα­πέμ­φθηκε σε ρητή δικά­σιμο και αφέθηκε ελεύ­θε­ρος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.