Το ταξίδι του ΓΑΣ Ιάλυσος στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας φτάνει σήμερα στο τέλος του, καθώς στις 12:00 το μεσημέρι οι «τοξοβόλοι» θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο Αμαλιάδας από τον ουραγό Αστέρα.
Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έχει στεφθεί πρωταθλήτρια εδώ και μερικές αγωνιστικές, γι’ αυτό και το σημερινό παιχνίδι αποτελεί τυπική διαδικασία, στόχος όμως παραμένει η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Ουσιαστικά η σημερινή αναμέτρηση θα αποτελέσει τα προεόρτια της φιέστας των «τοξοβόλων» η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου.
Η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σάκης Παπαβασιλείου ανακοίνωση την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι ακόλουθοι 18 ποδοσφαιριστές: Χειμωνέττος Α., Γκουγκουντρής, Μακρυδημήτρης, Παναγιωτόπουλος, Κόλα, Μπάρδος, Χειμωνέττος Κ., Παπαδόπουλος, Μπάρδης, Κουγιός, Πετράκος, Περογαμβράκης, Δωματάς, Κωνσταντινόπουλος, Ομπίνα, Καραμανώλης Μ., Ρεκλείτης, Αποστολάτος.
Ο Δημήτρης Σταυλάς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός αποστολή, όπως και ο τιμωρημένος Κώστας Τσούπρος που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστικής της ποινής του ( επτά κίτρινες κάρτες).
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στην αποστολή, αποκλείστηκαν για λόγους τακτικής.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.