Αθλητικά

Πανηλειακός: «Πυρά» προς Κυβέρνηση, ΕΠΟ και Παπαβασιλείου

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, στρέφοντας τα πυρά τους προς την Κυβέρνηση και την ΕΠΟ, εξέδωσε ο Πανηλειακός.
Ταυτόχρονα οι «ερυθρόλευκοι», χαρακτήρισαν απαράδεκτη την συμπεριφορά του προπονητή του ΓΑΣ Ιάλυσος Σάκη Παπαβασιλείου στο παιχνίδι της Κυριακής, αναφέροντας ότι είναι ανεπιθύμητος στον Πύργο.
Αναλυτικά:
«Η περσινή παρωδία της συγκρότησης των ομίλων στις 10 Σεπτέμβρη με την τοποθέτηση των τριών ροδίτικων ομάδων στον 6ο όμιλο φαίνεται πως πάει να συνεχιστεί και φέτος με τα τραγελαφικά σχέδια αναδιάρθρωσης που έχουν στα ΄΄σκαριά΄΄ Κυβέρνηση και ΕΠΟ.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι δεδομένο, πως η κατάφωρη αδικία σε βάρος ιστορικών ομάδων της περιφέρειας θα συνεχιστεί, ενώ για μια ακόμα φορά η πολιτεία δείχνει το κακό της πρόσωπο στα ερασιτεχνικά σωματεία, ευνοώντας τα επαγγελματικά.
Αναφορικά, με το κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας στην Ρόδο κόντρα στον ΓΑΣ Ιάλυσος τώρα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Καταδικάζουμε όμως την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων Σάκη Παπαβασιλείου και δηλώνουμε πως αυτός ο κύριος από εδώ και στο εξής είναι ανεπιθύμητος στον Πύργο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου