Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Με νεαρούς για το «τρίποντο»

Σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο Ψίνθου η ΑΕΡΑ θα υποδεχθεί την Α.Ε. Κατταβιάς στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Αφαντενοί έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία γι’ αυτό και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, στοχεύοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, αφού θέλουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές τους επίσημες υποχρεώσεις ( εκκρεμεί το παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών το οποίο είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας).
Το ευχάριστο για τον προπονητή Γιώργο Κοιλιά είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεσή του, ωστόσο, οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι θα παρατάξει την ΑΕΡΑ στην σημερινή αναμέτρηση με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην βασική ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία των Αφαντενών, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο γήπεδο του συλλόγου με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο
Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής, οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ μπορούν να χαμογελούν όσον αφορά στο γήπεδο του συλλόγου.
Ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες αλλαγής του χλοοτάπητα στο γήπεδο Αφάντου, προκειμένου να είναι πανέτοιμο για την προετοιμασία και τις επίσημες υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» στην νέα σεζόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου