Τοπικές Ειδήσεις

Θρίλερ με τρία πτώματα σε παραλίες της Ρόδου μέσα σε ένα 24ωρο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Λιμενικές Αρχές της Ρόδου καθώς μέσα σε ένα 24ωρο εντοπίστηκαν τρία πτώματα ανδρών σε παραλίες του νησιού. Οι σοροί των τριών ανδρών έχουν βρεθεί σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Το πρώτο πτώμα βρέθηκε στην παραλία των Κολυμπίων, πλησίον του ξενοδοχείου «Μύθος» το απόγευμα του Σαββάτου. Η σορός, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ έφερε μαύρο παντελόνι, μαύρη ζώνη, μαύρα αθλητικά παπούτσια, λευκό αμάνικο φανελάκι και μακρυμάνικη μπλούζα με κουκούλα, σε απόχρωση του γκρι. Στην τσέπη του βρέθηκε μια τουρκική τηλεκάρτα, κάτι από το οοίο πιθανολογήθηκε πως επρόκειτο για μετανάστη

Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε δεύτερο πτώμα στην παραλία Αφάντου κοντά στις εγκατατάσεις της πρώην «Φωνής της Αμερικής». Πρόκειται για άνδρα, ύψους περίπου 1,70-1,80 μέτρων, κανονικής σωματικής διάπλασης, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ έφερε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη ζώνη, μαύρες κάλτσες και μακρυμάνικη μπλούζα με πράσινα μανίκια.

Το τρίτο πτώμα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία του Φαληρακίου. επίσης άνδρα ύψους περίπου 1,70 – 1,80 μέτρων, κανονικής σωματικής διάπλασης, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ έφερε μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν με κουκούλα και μία  μπλε – γκρι κάλτσα.

Να σημειωθεί ότι προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόσφατο περιστατικό ναυαγίου στην περιοχή.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ προανακρίσεις διενεργούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου