Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος-Δωδεκάνησα-Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή 5 Απριλίου

Μεταβατική ημέρα θα είναι η Παρασκευή για τα Δωδεκάνησα καθώς αναμένεται ο καιρός σταδιακά να επιδεινωθεί απο τη νύχτα και κυρίως απο τα μεσάνυχτα.
Ετσι λοιπόν για την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις απο το ξημέρωμα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώνουν και μέχρι τη νύχτα δεν αποκλείεται να δώσουν σποραδικές βροχές ασθενείς ως επί το πλείστον σε Κάσο και Κάρπαθο. Απο τα μεσάνυχτα και μετά και στα υπόλοιπα νησιά του νομού (Θα εκδοθεί δελτίο το απόγευμα της Παρασκευής ωστε να ενημερωθείτε έγκαιρα για την εξέλιξη της κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο).

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς σε όλα τα τμήματα, και μέσα στη μέρα θα στραφούν σε νότιες διευθύνσεις. Απο το απόγευμα και έπειτα θα ανεβαίνει η ένταση τους και θα ακουμπάνε τα 5 και μεχρι το βράδυ τοπικά τα 6 μποφορ.

Θερμοκρασίες στα ίδια επίπεδα :
Βόρεια : απο 13 έως 18°C
Νότια : απο 14 έως 19°C

Υγρασία : 60% – 95%

Να είσαστε καλά

Πρόγνωση : Γιάννης Μανωλάς
Επιμέλεια άρθρου : Βαλεντίνα Μπάτη

Cyclone of Rhodes 2012-2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου