Τοπικές Ειδήσεις

Την Παρασκευή 24 Απριλίου το τελευταίο αντίο στην Ελένη Καρύδη

ΚΑΡΥΔΗ Ε
Σύνοψη
  • Ανακοινώθηκε η απώλεια της Προέδρου της ΕΥΘΥΤΑ, Ελένης Καρύδη, με βαθιά θλίψη.
  • Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2026, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής Κρεμαστής.
  • Η οικογένεια της εκλιπούσας ζητά αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για τους σκοπούς της ΕΥΘΥΤΑ.
  • Η ΕΥΘΥΤΑ είναι γνωστή για την υποστήριξη θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων και την προώθηση της οδικής ασφάλειας.
  • Η απώλεια της Ελένης Καρύδη αφήνει ένα κενό στην κοινότητα και την αποστολή της ΕΥΘΥΤΑ.

Από την ΕΥΘΥΤΑ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της αγαπημένης μας Προέδρου της Εταιρείας Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων (ΕΥΘΥΤΑ – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας)

Ελένης Καρύδη

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2026 στις 11:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής Κρεμαστής.

Τιμώντας την επιθυμία της εκλιπούσας και της οικογένειάς της αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για τους σκοπούς της  ΕΥΘΥΤΑ – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας.

Alpha Bank GR1701405930593002002013753

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.