Αθλητικά

Δεν «κατεβαίνει» στα μπαράζ ο Φοίνικας

Δεν πρόκειται να συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ της Χίου, ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου στους άνδρες Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας. Αρχικά οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στη Χίο από 12 έως 14 Απριλίου, ωστόσο την τελευταία στιγμή οι ημερομηνίες άλλαξαν (19-21 του μήνα), κάτι που δεν βολεύει τη ροδίτικη ομάδα, η οποία θα διοργανώσει το διεθνές τουρνουά κορασίδων στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας.

Ο Νίκος Αντωνιάδης είναι επικεφαλής του τουρνουά, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Γκένοφ και Γιακουμάρος είναι τραυματίες και είναι αδύνατο για τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας να πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου της Χίου.

Το διεθνές τουρνουά κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας το διήμερο 20-21 Απριλίου, θα γίνει με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Α.Ε. Λεμεσού και της ιταλικής Argentario Trento Volley.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου