ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποσειδώνας Κ.- Ηρακλής Μ.: 1-2: «Διπλό» με ανατροπή

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ.- ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.- ΚΥΡΊΤΣΗΣ

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις απο­σκευές του επέ­στρεψε από το γήπεδο Πηγα­δίων Καρ­πά­θου ο Ηρακλής Μαρι­τσών, καθώς επι­κρά­τησε με σκορ 2-1 του τοπικού Ποσει­δώνα στο παι­χνίδι που ολο­κλή­ρωσε το πρό­γραμμα της 22ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Οι Μαρι­τσε­νοί του Κώστα Πάττα παρότι βρέ­θη­καν πίσω στο σκορ με 1-0 ( ήταν το απο­τέ­λε­σμα του πρώτου ημι­χρό­νου) με τέρμα του Γιάννη Κοντο­νι­κόλα, ανέ­τρε­ψαν την σε βάρος τους κατά­σταση στο δεύτερο ημί­χρονο, με τέρματα των Σάββα Παφιάκη και Μανώλη Παπα­δη­μή­τρη σε διά­στημα δεκα­πέ­ντε λεπτών.

Με την συγκε­κρι­μένη νίκη ο Ηρακλής δια­τη­ρή­θηκε στην 2η θέση του πίνακα, φτά­νο­ντας τους 49 βαθμούς στην συλλογή του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.