ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Ορισμοί για Γιαννουκά και Χατζημανώλη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΣ

Σε παι­χνί­δια του 8ου ομί­λου του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας ορί­στη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι Τάσος Γιαν­νου­κάς και Μι­χά­λης Χα­τζη­μα­νώ­λης του συν­δέ­σμου της Δω­δε­κα­νή­σου.

Συ­γκρι­μέ­να ο Τάσος Γιαν­νου­κάς θα διευ­θύ­νει την ανα­μέ­τρη­ση του Μαν­δραϊ­κού με την Α.Ε. Λέρ­νας που θα διε­ξα­χθεί την Κυ­ρια­κή στις 15:00 στο δη­μο­τι­κό γή­πε­δο Μάν­δρας.

Βοη­θοί του θα είναι οι Κώ­στας Κακ­κά­νης ( Ανα­το­λι­κής Ατ­τι­κής) και Κώ­στας Όντος ( Αθη­νών) και πα­ρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σί­ας η Ελένη Κυ­ριού ( Αρ­κα­δί­ας).

Ο Μι­χά­λης Χα­τζη­μα­νώ­λης θα είναι δεύ­τε­ρος βοη­θός στο παι­χνί­δι του Α.Ο. Υπά­του με την Ε.Π.Δ. Ασπρό­πυρ­γου που θα γίνει την Κυ­ρια­κή στις 15:00 στο δη­μο­τι­κό στά­διο Σχη­μα­τα­ρί­ου.

Διαι­τη­τής ορί­στη­κε ο Χα­ρά­λα­μπος Τσου­κα­λάς ( Αθη­νών), πρώ­τος βοη­θός ο Τι­μο­λέ­ων Γε­ωρ­γα­κό­που­λος ( Πει­ραιά) και πα­ρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σί­ας ο Σπύ­ρος Που­γκα­κιώ­της ( Φθιώ­τι­δας).

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.