Μια μίνι έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Διαγόρα χθες. Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι τους χαρίζει την προπόνηση. Ο νεαρός τεχνικός διαπίστωσε πως οι «κυανέρυθροι» είναι το τελευταίο διάστημα πολύ κουρασμένοι και έτσι αποφασίστηκε όλοι μαζί να πιούν ένα καφέ και να συζητήσουν για την εξέλιξη της προετοιμασίας αλλά και για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά το προχθεσινό πρόγραμμα ήταν πολύ «φορτωμένο» και αυτός ήταν ένας λόγος παραπάνω για να οδηγήσει την τεχνική ηγεσία να πάρει την απόφαση αυτή. Το πρόγραμμα, θα συνεχιστεί από αύριο με προπόνηση η οποία πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας.
-Τουλάχιστον δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Στέλιος Χατζηπέτρος. Ο νεαρός παίκτης που χτύπησε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών, έχει ενοχλήσεις στο γόνατο του και θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή για το επόμενο διάστημα. Είχε μάλιστα το πόδι του για τρεις ημέρες σε νάρθηκα.
-Θέμα με τον Αντώνη Ξύπα δημιουργήθηκε στον Διαγόρα. Ο παίκτης λόγω επαγγελματικού κωλύματος δεν θα μπορεί το επόμενο 40ημερο να δίνει κανονικά το παρών σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία δεδομένου ότι ο παίκτης θα απουσιάσει την περίοδο όπου ουσιαστικά γίνεται το μοντάρισμα της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ξύπας τις ημέρες που δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις θα ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μην μείνει πολύ πίσω.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/tous-charise-tin-proponisi/