Αθλητικά

Πρόκριση με ανατροπή!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου εξασφάλισε ο Κλεόβουλος ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Παστίδα επικρατώντας χθες του τοπικού Αστέρα με 2 – 1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο των κινήσεων και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους προσπαθώντας να απειλήσουν την εστία του Λιβισιανού. Πριν το φινάλε μάλιστα του πρώτου ημιχρόνου, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον νεαρό Ξηροκώστα. Συγκεκριμένα, ήταν το 44’ όταν ο παίκτης του Αστέρα έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0. Στην επανάληψη ο Κλεόβουλος ανέβηκε αισθητά και κατάφερε όχι μόνο να ισορροπήσει αλλά να φθάσει νωρίς και στο γκολ της ισοφάρισης. Ήταν το 48’ όταν ο Γεωργαλλής βρέθηκε σε πολύ καλό σημείο μέσα στην περιοχή και με πλασέ δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη κάνοντας το 1 – 1. Ο Αστέρας στη συνέχεια ανέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του όμως ο Κλεόβουλος ήταν αυτός που κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχε και δεύτερο τέρμα και «σφράγισε» την πρόκριση. Στο 86’ ο Γεωργαλλής έκανε παράλληλη σέντρα και ο Αρχοντούλης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έκανε το κοντινό πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Τσοπανάκης με «βοηθούς» την Εύη Λάμπρου και τον Χρήστο Κασιώτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Καίκας, Καλαϊτζίδης, Καρύδης, Καλαγρής, Ζερβός, Αυγενικού, Κόκας, Ξηροκώστας (73’ Κονόμι), Λιαμής (76’ Λενιού), Πάπα, Παυλίδης (87’ Γ. Καρδούλιας)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Λιβισιανός, Γιατσιάτσος, Μπάρδης (89’ Αναστασιάδης Γ. Ε.), Αρχοντούλης, Α. Συμεωνίδης, Γ. Συμεωνίδης, Πατσιαούρας (75’ Μπάκας), Αθανασίου, Μαθιός (82’ Αναστασιάδης Γ. Α.), Χατζημανώλης, Γεωργαλλής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου