Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 17-10-2018 το μεσημέρι συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου,  από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 64χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο με προσαρμοσμένη σε αυτό δίοπτρα, μαχαίρι με λάμα μήκους -28- εκατοστών και -9- φυσίγγια πολεμικού όπλου. Τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

 
Την 17-10-2018 πρωινές ώρες εντοπίσθηκαν στην Κρεμαστή Ρόδου -4- αλλοδαποί να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου.  
 
Την 17-10-2018 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 39χρονος αλλοδαπός γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.  
Την 17-10-2018 συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Κω:

α) 80χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης  -1- έτους και -5- μηνών για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση,

β) 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω με ποινή φυλάκισης -11- μηνών για υπεξαίρεση.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου