Αθλητικά

Διγενής: Διήμερο ρεπό λόγω… αναβολής

Για σήμερα είχε προγραμματιστεί από την ΕΠΣΔ το παιχνίδι του Διγενή με τον ΔΙ.ΑΣ. που θα ολοκλήρωνε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Η αναμέτρηση αναβλήθηκε, καθώς άλλαξαν τα δρομολόγια των πλοίων λόγω του μεσογειακού τυφώνα που πλήττει την χώρας μας και είχε σαν αποτέλεσμα οι Κώοι να μην καταφέρουν να ταξιδέψουν για το νησί μας.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη, υποχρέωσε τον Σάσα Γιόνοβιτς να αλλάξει τον προγραμματισμό του, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν.
Οι Κοσκινιάτες θα επιστρέψουν αύριο Δευτέρα στις προπονήσεις τους, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Κλεόβουλο Λίνδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου