Αθλητικά

Α’ Κατηγορία: Οι «σφυρίχτρες» της πρεμιέρας

Στην σέντρα οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας, αφού μέσα στο σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, με την ΕΠΣΔ να ανακοινώνει τους διαιτητές και τους βοηθούς που θα τις διευθύνουν.
Το Σάββατο, ο Διαγόρας Βατίου θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καλυθιών με διαιτητή τον Δουλγέρη ( Κάζας και Καλκαβούρας), ο Α.Σ. Ρόδος την ΑΕΡΑ με διαιτητή τον Κυρίτση ( Κοκμοτός και Μπέκας), ο Κλεόβουλος τον Κλεάνθη με διαιτητή τον Γιαννουκά ( Τσέτσος και Στεφανάκης), η Α.Ε. Κατταβιάς τον Άρη Αρχαγγέλου με διαιτητή τον Πατσιόπουλο ( Λάζος και Καραγιάννης) και ο Ποσειδώνας Καρπάθου τον Διγενή με διαιτητή τον Αντωνά ( Χατζημανώλης και Σταυρούλιας).
Την Κυριακή, ο ΔΙ.ΑΣ. θα φιλοξενήσει τον Ορφέα με διαιτητικό «τρίο» τους Ωραιόπουλο, Στεφούλη και Αλέκο, ενώ ο Ηρακλής Μαριτσών θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Κω με διαιτητή τον Σπάρταλη και βοηθούς τους Μαυρουδή και Τσιβίτη.
Βάσει της δυναμικής και των κινήσεων που έκαναν στην θερινή μετεγγραφική περίοδο, ο Α.Σ. Ρόδος και ο ΔΙ.ΑΣ. είναι οι ομάδες που αναμένεται να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο της Α’ Κατηγορίας.
Ο Απόλλωνας Καλυθιών και ο Ηρακλής Μαριτσών θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην σεζόν, αφού είναι από τις δυνατότερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Ορφέας και Α.Ε. Κω είναι οι μοναδικές νεοφώτιστες ομάδες στην Α’ Κατηγορία, αφού οι υπόλοιπες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής δεν το έπραξαν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι βράζουν στο ίδιο… καζάνι, γι’ αυτό και αναμένεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Καλή σεζόν σε όλους.
Αναλυτικά:
Α’ Κατηγορία
1η αγωνιστική
Σάββατο

• Βάτι 4:30μ.μ.
Διαγόρας Βατίου- Απόλλωνας Καλυθιών
Διαιτητές: Δουλγέρης, Κάζας, Καλκαβούρας
Παρ. διαιτησίας: Λάμπρου
Παρ. αγώνα: Στεργάκης
• Δημοτικό στάδιο 4:30μ.μ.
Α.Σ. Ρόδος- ΑΕΡΑ
Διαιτητές: Κυρίτσης, Κοκμοτός, Μπέκας
Παρ. διαιτησίας: Ζαννετίδης
Παρ. αγώνα: Τσουκαλάς
•Λίνδος 4:30μ.μ.
Κλεόβουλος- Κλεάνθης
Διαιτητές: Γιαννουκάς, Τσέτσος, Στεφανάκης
Παρ. διαιτησίας: Διαμαντέας
Παρ. αγώνα: Θωμάς
• Ε.Α.Κ. 4:30μ.μ.
Α.Ε. Κατταβιάς- Άρης Αρχαγγέλου
Διαιτητές: Πατσιόπουλος, Λάζος, Καραγιάννης
Παρ. διαιτησίας: Κατσιδώνης
Παρ. αγώνα: Ζωάννου
• Πηγάδια 4:30μ.μ.
Ποσειδώνας Καρπάθου- Διγενής
Διαιτητές: Αντωνάς, Χατζημανώλης, Σταυρούλιας
Παρ. διαιτησίας: δεν ανακοινώθηκε
Παρ. αγώνα: Σπανός
Κυριακή
• Πυλί 12:30
ΔΙ.ΑΣ.- Ορφέας
Διαιτητές: Ωραιόπουλος, Στεφούλης, Αλέκος
Παρ. αγώνα: Αργυρίου
Παρ. αγώνα: Φωταράς
• Μαριτσά 1:45μ.μ.
Ηρακλής Μαριτσών- Α.Ε. Κω
Διαιτητές: Σπάρταλης, Μαυρουδής, Τσιβίτης
Παρ. διαιτησίας: Τσαγγάρης
Παρ. αγώνα: Δελαπόρτας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου