Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Μπήκε ο Δελαπόρτας

Στην διάθεση του Μάρκου Στεφανίδης τέθηκε ο Γιώργος Δελαπόρτας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ( σέντρα στις 30 Σεπτεμβρίου) και το εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παλληνιακό.
Ο έμπειρος επιτελικός μέσος ταλαιπωρήθηκε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, γι’ αυτό και ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, την Τρίτη ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης και χθες ακολούθησε όλο την προπόνηση, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τώρα ο Γιώργος Δελαπόρτας έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος, έτσι ώστε να βρεθεί στην κατάλληλη αγωνιστική και φυσική κατάστασης, προκειμένου να θέσει τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Μάρκου Στεφανίδη για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παλληνιακό.
Σίγουρα εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο Περικλής Βελλίνης που κουβαλάει τιμωρία μία αγωνιστικής από την περασμένη σεζόν όταν φορούσε την φανέλα του Διαγόρα.
Δεν βρέθηκε αντίπαλος
Όπως είχε γράψει η «δσπορ», το τεχνικό επιτελείο των «τοξοβόλων» επιθυμούσε την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης για την Παρασκευή, γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας αναζήτησαν αντίπαλο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ομάδα και όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι, αλλά κανονικά προπόνηση.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες το απόγευμα στο «Οικονομίδειο», με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και σε ασκήσεις ταχυτήτων.
Οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή εκτός απροόπτου οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου