Αθλητικά

Η νέα διοικούσα επιτροπή του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοίνωσε τα μέλη της νέας διοικούσας επιτροπής που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τα επόμενα δυο χρόνια. Σκοπός της 9μελούς επιτροπής είναι η εξασφάλιση όλων αυτών των μέσων έτσι ώστε οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου να δουλέψουν απρόσκοπτα για την βελτίωση τους με απώτερο στόχο η ομάδα της πόλης μας να βρίσκεται πάντα στον δρόμο των επιτυχιών. Νέα πρόσωπα είναι ο Νίκος Αναστασάκης και ο Παναγιώτης Κουλούμπρης, ενώ αποχώρησε από το Δ.Σ. ο Άκης Χούλης. Τα περισσότερα μέλη βρίσκονται στη διοικούσα επιτροπή του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος από την προηγούμενη θητεία, μεταξύ των οποίων και οι πρώην υπεύθυνοι στο τμήμα καλαθοσφαίρισης Μιχάλης Παπαγούρας και Στέργος Στεργάκης. Αναλυτικά η νέα διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χατζηνικήτας Μιχάλης
ΜΕΛΗ: Αναστασάκης Νίκος, Αργυρίου Παύλος, Καλενδέρης Χρήστος, Κουλούμπρης Παναγιώτης, Λιαμής Δημήτρης, Ντέτσκας Γιώργος, Παπαγούρας Μιχάλης, Στεργάκης Στέργος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου