«Κρατήστε τουλάχιστον ένα επίπεδο!»

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω μια κατάσταση την οποία έχουν δημιουργήσει κάποιοι γύρω από το όνομα και την αξιοπρέπεια μου, με διάφορες παρερμηνείες και ψέματα.
Στην ομάδα της ΑΕΡΑ συμφώνησα πέρσι το καλοκαίρι να αγωνιστώ για ένα χρόνο έναντι ποσού το οποίο καθορίστηκε μεταξύ εμού και του παραγόντων της ομάδας, μέρος της συμφωνίας υποτίθεται ότι θα ήταν και μια εγγυητική επιταγή που θα διασφάλιζε την ελευθέρα μου το καλοκαίρι του 2013. Λόγω του ότι αδυνατούσαν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο να μου δώσουν εγγυητική επιταγή έκανα το λάθος να στηριχτώ στον “λόγο” τους και μόνο. Επίσης μέρος της συμφωνίας μας ήταν η ομάδα, λόγω του επαγγέλματος μου, να κάνει όλες της απαραίτητες θεραπείες των ποδοσφαιριστών της στο ιατρείο μου και το όποιο ποσό θα κάλυπτε η ομάδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Στο τέλος Δεκεμβρίου για τελείως προσωπικούς μου λόγους αποφάσισα να μην συμμετάσχω άλλο στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Εύλογο φυσικά είναι το ότι το πόσο που συμφώνησα θα μειώνονταν και είναι κάτι που ποτέ δεν αμφισβήτησα. Όμως κάποιοι ξέχασαν ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επισκέπτονταν το ιατρείο μου σε κάθε τραυματισμό τους 3-4 φορές τουλάχιστον ανά περίπτωση και επίσης ξέχασαν ότι έπρεπε κάποια στιγμή να καλύψουν το οφειλόμενο ποσό των επισκέψεων το οποίο συνεχώς αυξανόταν. Το ποσό λοιπόν που μου όφειλε η ομάδα στο τέλος της περιόδου για τις θεραπείες, ισοδυναμούσε του ποσού που αναλογούσε για τους υπόλοιπους μήνες. ¶ρα με απλά λόγια δεν υπήρχε καμία οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ εμού και της ομάδας πλέον, το μόνο που ήθελα ήταν την ελευθέρα μου.

Βέβαια εντελώς αυθαίρετα κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη. Χωρίς καν να μπουν στην διαδικασία διαλόγου και χωρίς να απαντούν στα τηλέφωνα (τους καλούσα επί 6 εβδομάδες), ανέφεραν μέσω τρίτου ατόμου ότι την ελεύθερα μου μπορώ να την πάρω μόνο αν καταβάλω πόσο των 4000¤ τελείως εκβιαστικά. Αυτός ήταν ο “λόγος” που κράτησε κάποιος στον οποίο στηρίχθηκα και δεν πήρα εγγυητική επιταγή.
Μέσα από μια διαδικασία συνομιλίας με τρίτο άτομο το πόσο το έριξαν σταδιακά στα 3.000 και τελικά κατέληξαν στα 2.000¤. Αναγκάστηκα λοιπόν να κλείσω ραντεβού ώστε να πάρω αυτό που δικαιωματικά μου ανήκει καταβάλλοντας το αντίτιμο που ζητούσαν. Όταν συναντήθηκα με έξω-διοικητικό παράγοντα της ομάδας ώστε να πάρω την ελεύθερα και να δώσω υποτίθεται το πόσο που εκβιαστικά απαιτούσαν από εμένα, πήρα την ελευθέρα στα χέρια και χωρίς να δώσω χρήματα κινήθηκα προς το αυτοκίνητο μου για να φύγω. Τότε κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου ο “εκπρόσωπος” της ομάδας ώστε να πάρει πίσω το χαρτί που μου έδωσε. Ευτυχώς σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ο αδερφός μου και τον κράτησε ώστε να επιβιβαστώ στο αυτοκίνητο μου με ασφάλεια. Να επισημάνω ότι κανείς δεν χτύπησε κανέναν όπως αφήνουν κάποιοι να αιωρείται. Αν λέω ψέματα μπορεί να βγει δημόσια ο εν λόγο κύριος και να με διαψεύσει.

Κύριοι η υπόληψη και η μπέσα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι ότι μας έχει απομείνει. Κύριοι κρατήστε τουλάχιστον ένα επίπεδο και μην προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με ψέματα. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο καθένας μας σε αυτή την μικρή κοινωνία που ζούμε.»