Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Επένδυση με Μπουρνέλη

Ακόμα μία μετεγγραφή ολοκλήρωσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος, ενισχύοντας και άλλο το έμψυχο δυναμικό του, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Μάρκου Στεφανίδη, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «τοξοβόλοι» απέκτησαν τον νεαρό ακραίο μεσοεπιθετικό Νίκο Μπουρνέλη που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, με τον ΓΑΣ Ιάλυσος να επενδύει στο ταλέντο του, καθώς πρόκειται για μία κίνηση για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.
Η διοίκηση της ομάδας συναντήθηκε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην μετεγγραφή, με τον Μπουρνέλη να υπογράφει την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό και τους «τοξοβόλους» να επισημοποιούν την απόκτησή του με τον ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Νίκο Μπουρνέλη .
Ο Νίκος είναι γεννημένος το 2003 στη Ρόδο και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Τελευταία του ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου