ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ναρκωτικά
Στη σύλ­λη­ψη μιας 47χρο­νης και ενός 27χρο­νου προ­έ­βη­σαν βρα­δι­νές ώρες της 06-07-2018, στε­λέ­χη του Κε­ντρι­κού Λι­με­ναρ­χεί­ου Ρόδου, για κα­το­χή και δια­κί­νη­ση ναρ­κω­τι­κών ου­σιών .
  Συ­γκε­κρι­μέ­να, στο πλαί­σιο διε­νερ­γού­με­νης πε­ρι­πο­λί­ας των στε­λε­χών του Γρα­φεί­ου Ασφα­λεί­ας του Κε­ντρι­κού Λι­με­ναρ­χεί­ου Ρόδου, στην πε­ριο­χή Ανά­λη­ψης  ν. Ρόδου, διε­νερ­γή­θη­κε σω­μα­τι­κός έλεγ­χος στην 47χρονη, που νω­ρί­τε­ρα είχε εξέλ­θει από την οι­κεία του 27χρο­νου. Στην κα­το­χή της βρέ­θη­καν τρεις (03) πλα­στι­κές συ­σκευα­σί­ες οι οποί­ες πε­ριεί­χαν πο­σό­τη­τα ηρω­ί­νης συ­νο­λι­κού μει­κτού βά­ρους εί­κο­σι τεσ­σά­ρων (24gr) γραμ­μα­ρί­ων.
  Ακο­λού­θη­σε νο­μό­τυ­πη έρευ­να με την συν­δρο­μή στε­λε­χών του Κλι­μα­κί­ου Ει­δι­κών Απο­στο­λών και αστυ­νο­μι­κού σκύ­λου ανί­χνευ­σης ναρ­κω­τι­κών ου­σιών στην οι­κεία του 27χρο­νου, κατά την οποία ανευ­ρέ­θη­καν δύο (02) πλα­στι­κές συ­σκευα­σί­ες οι οποί­ες πε­ριεί­χαν πο­σό­τη­τα ηρω­ί­νης συ­νο­λι­κού μει­κτού βά­ρους δε­κα­έ­ξι (16gr) γραμ­μα­ρί­ων.
  Από το Κε­ντρι­κό Λι­με­ναρ­χείο Ρόδου που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κρι­ση,  κα­τα­σχέ­θη­καν οι ανω­τέ­ρω πο­σό­τη­τες ναρ­κω­τι­κών ου­σιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.