ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η κυβέρνηση με σημαντικά έργα ενισχύει τα νησιά του Νότιου Αιγαίου»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δ. ΓΑΚΗΣ

Ο Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου Δημή­τρης Γάκης, μετά την ανα­κοί­νωση των απο­φά­σεων του Ανα­πλη­ρωτή Υπουρ­γού Οικο­νο­μίας και Ανά­πτυ­ξης για την απο­κα­τά­σταση των μνη­μείων και τις εργα­σίες για την επι­σκευή του λιμένα στην Κω, δήλωσε:

«Η κυβέρ­νηση, με στα­θε­ρό­τητα και συνέ­πεια, προ­χω­ράει τα έργα στή­ρι­ξης του Ανα­το­λι­κού και Νότιου Αιγαίου σε όλους τους τομείς. Η σημε­ρινή απόφαση του Ανα­πλη­ρωτή Υπουρ­γού Οικο­νο­μίας και Ανά­πτυ­ξης, Αλέξη Χαρίτση, απο­δει­κνύει την κυβερ­νη­τική μέριμνα τόσο για τις υπο­δο­μές, όσο και για τη διάσωση των σημα­ντι­κών μνη­μείων των Νησιών μας. Τόσο η απο­κα­τά­σταση των μνη­μείων της Κω όσο και η συνέ­χιση των εργα­σιών για την ορι­στική επι­σκευή των κατα­στρο­φών στο λιμένα που προ­κλή­θη­καν από τον σεισμό που έπληξε το Νησί πέρυσι, προ­χω­ρούν και ενι­σχύ­ο­νται με σημα­ντικά κον­δύ­λια 1,2 και 21 εκα­τομ­μυ­ρίων αντί­στοιχα. Από τη μεριά μας, θα συνε­χί­σουμε να ενι­σχύ­ουμε κάθε απόφαση που ενι­σχύει τα Νησιά μας».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.