ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κως: Ειδικό βοήθημα στους κατοίκους για πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δεηλογαρ

Τη χορή­γηση ειδικού βοη­θή­μα­τος στους κατοί­κους του νησιού με χαμηλά εισο­δή­ματα, για την επα­να­σύν­δεση του ηλε­κτρι­κού ρεύ­μα­τος ανα­κοί­νωσε ο δήμος της Κω.

Με απόφαση του δημάρ­χου Κω, Γιώργου Κυρίτση, συστά­θηκε τρι­με­λής επι­τροπή που απαρ­τί­ζε­ται από έναν εκπρό­σωπο του δήμου, ένας της ΔΕΔΔΗΕ έναν και της ΔΕΗ, η οποία θα συνε­δριά­ζει δύο φορές το μήνα, και θα αξιο­λο­γεί την οικο­νο­μική και περιου­σιακή κατά­σταση των αιτού­ντων, προ­κει­μέ­νου να τους χορη­γη­θεί το ειδικό βοήθημα για την επα­να­σύν­δεση του ρεύ­μα­τος.

Το βοήθημα αφορά μόνο την κύρια κατοι­κία του νοι­κο­κυ­ριού και υπό την προ­ϋ­πό­θεση πως η διακοπή της ηλε­κτρο­δό­τη­σης έχει γίνει μέχρι τις 14/02/2018 ενώ το ύψος του επι­δό­μα­τος θα καθο­ρί­ζε­ται ανα­λό­γως με το ύψος της συνο­λι­κής οφειλής των κατα­να­λω­τών. Από σήμερα, όπως ανα­κοι­νώ­θηκε από τον Δήμο Κω, οι ενδια­φε­ρό­με­νοι μπορούν να υπο­βάλ­λουν σχετική αίτηση στο Τμήμα Κοι­νω­νι­κής Πολι­τι­κής του δήμου, από όπου μπορούν να προ­μη­θεύ­ο­νται το έντυπο με τα απα­ραί­τητα δικαιο­λο­γη­τικά.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.