ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Την 13-04-2018 το πρωί συνε­λή­φθη­σαν στη Ρόδο από αστυ­νο­μι­κούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημε­δα­πές ηλικίας 20 και 43 ετών γιατί αφαί­ρε­σαν προ­ϊ­ό­ντα από “super market” ενώ απο­πει­ρά­θη­καν να αφαι­ρέ­σουν προ­ϊ­ό­ντα και από δεύτερο όμοιο κατά­στημα. Τα αφαι­ρε­θέ­ντα προ­ϊ­ό­ντα απο­δό­θη­καν στην δικαιούχο.
Την 13-04-2018 το από­γευμα συνε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δια­χεί­ρι­σης Μετα­νά­στευ­σης Ρόδου, 23χρονος υπήκοος Μπαν­γκλα­ντές ο οποίος διέμενε παρά­νομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινή­θηκε η δια­δι­κα­σία επι­στρο­φής.
Την 13 και 14-04-2018 συνε­λή­φθη­σαν στις Δημο­τι­κές Ενό­τη­τες Πετα­λού­δων και Ιαλυσού Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ιαλυσού, δύο ημε­δα­ποί ηλικίας 46 και 65 ετών, οι οποίοι λει­τουρ­γού­σαν κατα­στή­ματα υγειο­νο­μι­κού ενδια­φέ­ρο­ντος παρα­βιά­ζο­ντας τη νομο­θε­σία περί «Πνευ­μα­τι­κής ιδιο­κτη­σίας, συγ­γε­νι­κών δικαιω­μά­των και πολι­τι­στι­κών θεμάτων».
Την 14-04-2018 πρώτες πρωινές ώρες εντο­πί­σθη­καν στην Κρε­μα­στή της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ιαλυσού και συνε­λή­φθη­σαν από το Τμήμα Δια­χεί­ρι­σης Μετα­νά­στευ­σης Ρόδου, -2- υπήκοοι Ιράκ (άνδρας και γυναίκα που συνό­δευαν -1- παιδί) οι οποίοι εισήλ­θαν παρά­νομα στην χώρα, προ­ερ­χό­με­νοι από τα τουρ­κικά παράλια. Ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.
 

 

Την 14-04-2018 το πρωί συνε­λή­φθη στην Κάλυμνο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καλυ­μνίων, 42χρονος ημε­δα­πός ο οποίος την 12-04-2018 αφαί­ρεσε χρήματα από ταμειακή μηχανή κατα­στή­μα­τος υγειο­νο­μι­κού ενδια­φέ­ρο­ντος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.