ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το απόγευμα η φορολοταρία για τις συναλλαγές Ιανουαρίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
φορολοταρια

Στις 6 το από­γευμα θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί από την Ανε­ξάρ­τητη Αρχή Δημο­σίων Εσόδων η λοταρία απο­δεί­ξεων για τις δαπάνες των φορο­λο­γού­με­νων που έγιναν τον Ιανουά­ριο μέσω χρήσης πιστω­τι­κών ή χρε­ω­στι­κών καρτών.

Στην κλη­ρω­τίδα θα μπουν οι λαχνοί που αντι­στοι­χούν στις ηλε­κτρο­νι­κές συναλ­λα­γές, που πραγ­μα­το­ποί­η­σαν οι φορο­λο­γού­με­νοι τον Ιανουά­ριο. Από την κλήρωση θα ανα­δει­χθούν 1.000 τυχεροί ο καθένας εκ των οποίων θα λάβει από 1.000 ευρώ.

Οι φορο­λο­γού­με­νοι μπορούν να ημε­ρω­θούν για τα απο­τε­λέ­σματα από την ιστο­σε­λίδα της ΑΑΔΕ στη διεύ­θυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημό­σιες Κλη­ρώ­σεις» για τα απο­τε­λέ­σματα, αλλά και θα δούνε αν συμπε­ρι­λαμ­βά­νο­νται ανάμεσα στους τυχε­ρούς.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.