ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εβγαλαν «λαβράκια» οι έλεγχοι-Τα παράνομα POS σε spa στη Ρόδο,ο γνωστός τραγουδιστής με τα… ξεχασμένα 620.000 και οι απάτες μέσω Facebook

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μέγεθος γραμμάτων

Ει­κο­σι έξι χα­ρα­κτη­ρι­στι­κές πε­ρι­πτώ­σεις εκτε­τα­μέ­νης φο­ρο­δια­φυ­γής απο­κά­λυ­ψαν οι έλεγ­χοι των Υπη­ρε­σιών Δια­σφά­λι­σης Δη­μο­σί­ων Εσό­δων της ΑΑΔΕ που διε­νερ­γή­θη­καν τους τε­λευ­ταί­ους μήνες. Με­τα­ξύ αυτών πε­ρι­λαμ­βά­νε­ται δη­μο­φι­λής τρα­γου­δι­στής που υπέ­βα­λε μετά τον έλεγ­χο εκ­πρό­θε­σμη δή­λω­ση για ακα­θά­ρι­στα έσοδα 620.000 ευρώ, καθώς και πε­ρι­πτώ­σεις φορ­δια­φυ­γής από νυ­κτε­ρι­νά κέ­ντρα, ελεύ­θε­ρους επαγ­γελ­μα­τί­ες, επι­χει­ρή­σεις, μπαρ σε κο­σμο­πο­λί­τι­κα νησιά, ελαιο­τρι­βεία, πρα­τή­ρια υγρών καυ­σί­μων αλλά και μέσω… Facebook.

Από τον κα­τά­λο­γο δεν λεί­πουν και υπο­θέ­σεις κα­τα­στη­μα­ταρ­χών με «πει­ραγ­μέ­να» POS που εντο­πί­στη­καν από τους ελεγ­κτές της Ανε­ξάρ­τη­της Αρχής Δη­μο­σί­ων Εσό­δων:

1. Στο­χευ­μέ­νος με­ρι­κός επι­τό­πιος έλεγ­χος σε με­γά­λη νυ­χτε­ρι­νή πίστα των Αθη­νών, όπου δια­πι­στώ­θη­κε η μη έκ­δο­ση 32 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων, αξίας 6.500,00€, με συ­νέ­πεια την 48ώρη ανα­στο­λή λει­τουρ­γί­ας της επι­χεί­ρη­σης. Ο ως άνω προ­λη­πτι­κός έλεγ­χος εξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να η οποία επε­κτά­θη­κε σε γνω­στό καλ­λι­τέ­χνη. Εντο­πί­σθη­κε η μη υπο­βο­λή δή­λω­σης φο­ρο­λο­γί­ας ει­σο­δή­μα­τος φο­ρο­λο­γι­κού έτους 2015, ενώ συ­νε­πεία του ελέγ­χου, ο καλ­λι­τέ­χνης υπέ­βα­λε φο­ρο­λο­γι­κή δή­λω­ση, στην οποία συ­μπε­ριέ­λα­βε ακα­θά­ρι­στα έσοδα 620.000€, με ανα­λο­γού­ντα φόρο ει­σο­δή­μα­τος 181.180,72 ευρώ.

2. Στο­χευ­μέ­νος με­ρι­κός επι­τό­πιος έλεγ­χος σε με­γά­λη νυ­χτε­ρι­νή πίστα της πα­ρα­λια­κής, όπου λόγω λη­ξι­προ­θέ­σμων οφει­λών Φ.Π.Α. άνω του ποσού των 1.200.000€, η Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. Ατ­τι­κής με τη συν­δρο­μή της Επι­χει­ρη­σια­κής Μο­νά­δας Εί­σπρα­ξης προ­έ­βη­σαν σε άμεση κα­τά­σχε­ση της ημε­ρή­σιας εί­σπρα­ξης.

Πα­ράλ­λη­λα δια­πι­στώ­θη­καν: Η μη υπο­βο­λή δή­λω­σης φο­ρο­λο­γί­ας ει­σο­δή­μα­τος φο­ρο­λο­γι­κού έτους 2015, καθώς και ανα­κρι­βής υπο­βο­λή δη­λώ­σε­ων Φ.Π.Α. για τις χρή­σεις 2016 και 2017. Συ­νε­πεία του ελέγ­χου, η επι­χεί­ρη­ση προ­έ­βη σε υπο­βο­λή της αντί­στοι­χης φο­ρο­λο­γι­κής δή­λω­σης για τη χρήση 2015, στην οποία συ­μπε­ριε­λή­φθη­σαν ακα­θά­ρι­στα έσοδα 2.099.520€, φο­ρο­λο­γη­τέα κέρδη 769.198€, ενώ το βε­βαιω­θέν ποσό φόρου ανήλ­θε σε 197.906€. Πα­ράλ­λη­λα υπε­βλή­θη­σαν τρο­πο­ποι­η­τι­κές δη­λώ­σεις Φ.Π.Α. χρή­σε­ων 2016 και 2017, βάσει των οποί­ων δη­λώ­θη­καν επι­πλέ­ον εκρο­ές ύψους 2.016.114 ευρώ, ανα­λο­γού­ντα φόρου 245.683,47 ευρώ.

3. Στο­χευ­μέ­νος έλεγ­χος σε Ανώ­νυ­μη Βιο­μη­χα­νι­κή και Εμπο­ρι­κή Επι­χεί­ρη­ση με αντι­κεί­με­νο ερ­γα­σιών την εμπο­ρία και επε­ξερ­γα­σία κρέ­α­τος, κατά τον οποίο προ­έ­κυ­ψε διό­γκω­ση των δα­πα­νών κατά 2.394.797,77 ευρώ για τη χρήση 2014 και κατά 1.179.279,09 ευρώ για τη χρήση 2015 και την κατ΄ αυτόν τον τρόπο ση­μα­ντι­κή μεί­ω­ση των φο­ρο­λο­γη­τέ­ων κερ­δών. Η διό­γκω­ση των δα­πα­νών έγινε μέσω της δη­μιουρ­γί­ας σχη­μα­τι­σμού προ­βλέ­ψε­ων επι­σφα­λών απαι­τή­σε­ων, κατά πα­ρέκ­κλι­ση των όσων προ­βλέ­πο­νται από τις ισχύ­ου­σες δια­τά­ξεις.

4. Σε γνω­στό νησί των Κυ­κλά­δων, στο πλαί­σιο διε­νέρ­γειας προ­λη­πτι­κού ελέγ­χου σε επι­χεί­ρη­ση ενοι­κί­α­σης πο­λυ­τε­λών του­ρι­στι­κών κα­τα­λυ­μά­των, κα­τα­σχέ­θη­καν ανε­πί­ση­μα βι­βλία κα­τα­χώ­ρη­σης πε­λα­τών, καθώς και στε­λέ­χη απο­δεί­ξε­ων πα­ρο­χής υπη­ρε­σιών για τα έτη από το 2010 έως και την ημε­ρο­μη­νία του ελέγ­χου. Η εκτι­μώ­με­νη φο­ρο­δια­φυ­γή ανέρ­χε­ται στις 500.000€ πε­ρί­που. Η υπό­θε­ση έχει με­τε­ξε­λι­χθεί σε έρευ­να.

5. Σε κο­σμο­πο­λί­τι­κο νησί των Κυ­κλά­δων, στο πλαί­σιο διε­νέρ­γειας προ­λη­πτι­κού ελέγ­χου, εντο­πί­σθη­κε επι­χεί­ρη­ση που διε­νερ­γεί πε­ρι­η­γη­τι­κές εκ­δρο­μές με πλοιά­ρια γύρω από το νησί, χωρίς να έχει απο­δώ­σει Φ.Π.Α. ύψους 330.000€, φόρος ο οποί­ος συ­νε­πεία του ελέγ­χου απο­δό­θη­κε στη συ­νέ­χεια από την επι­χεί­ρη­ση. Συ­νε­πεία του ελέγ­χου ήταν η ανά­πτυ­ξη επι­χει­ρη­σια­κού σχε­δί­ου δρά­σης για τις Ν.Ε.Π.Α.

6. Σε στο­χευ­μέ­νο με­ρι­κό επι­τό­πιο έλεγ­χο που διε­νερ­γή­θη­κε σε επι­χεί­ρη­ση εμπο­ρί­ας εν­δυ­μά­των στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Βοιω­τί­ας, εντο­πί­σθη­κε με­γά­λης έκτα­σης φο­ρο­δια­φυ­γή από πω­λή­σεις διε­νερ­γού­με­νες μέσω Facebook που απο­στέλ­λο­νταν σε όλη την Ελ­λά­δα. Εκτι­μά­ται ότι σε διά­στη­μα μόλις επτά μηνών δεν εκ­δό­θη­καν 3.500 απο­δεί­ξεις λια­νι­κής πώ­λη­σης συ­νο­λι­κής αξίας 300.000 ευρώ. Η υπό­θε­ση με­τε­ξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να.

7. Σε διε­νερ­γού­με­νο προ­λη­πτι­κό έλεγ­χο σε Καφέ-Μπαρ σε γνω­στό νησί της Δω­δε­κα­νή­σου, εντο­πί­σθη­κε η έκ­δο­ση φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων από Φο­ρο­λο­γι­κό Μη­χα­νι­σμό με στοι­χεία άλλης ανύ­παρ­κτης επι­χεί­ρη­σης.

8. Σε στο­χευ­μέ­νους με­ρι­κούς επι­τό­πιους ελέγ­χους σε ανα­ψυ­κτή­ρια που στε­γά­ζο­νται σε αρ­χαιο­λο­γι­κούς χώ­ρους, προ­έ­κυ­ψε κατά την ημέρα του ελέγ­χου η μη έκ­δο­ση 23 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων, στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή του Λα­σι­θί­ου (Σπι­να­λό­γκα), καθώς και 13 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων στο κέ­ντρο της Αθή­νας, στο χώρο του Νο­μι­σμα­τι­κού Μου­σεί­ου.

9. Σε στο­χευ­μέ­νο με­ρι­κό επι­τό­πιο έλεγ­χο σε επι­χεί­ρη­ση εστί­α­σης σε νησί του Ιο­νί­ου, πέραν της μη έκ­δο­σης 48 απο­δεί­ξε­ων λια­νι­κής πώ­λη­σης κατά την ημέρα του ελέγ­χου, προ­έ­κυ­ψε η έκ­δο­ση φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων μέσω ΦΤΜ και η συ­στη­μα­τι­κή εν συ­νε­χεία ακύ­ρω­σή τους. Η αξία των φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων που είχαν ακυ­ρω­θεί κατά την ημέρα του ελέγ­χου ξε­περ­νού­σε τα 1.000 ευρώ.

10. Σε στο­χευ­μέ­νο με­ρι­κό επι­τό­πιο έλεγ­χο σε γνω­στό κο­σμο­πο­λί­τι­κο νησί των Κυ­κλά­δων, σε εστια­τό­ριο ξε­νο­δο­χεί­ου, από αντι­πα­ρα­βο­λι­κό έλεγ­χο των εκ­δο­θέ­ντων μέσω ΦΤΜ φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων και του POS της επι­χεί­ρη­σης, εντο­πί­σθη­κε η μη έκ­δο­ση 65 απο­δεί­ξε­ων λια­νι­κής πώ­λη­σης αξίας 23.675,50 ευρώ για μόλις μια ημέρα. Η υπό­θε­ση με­τε­ξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να.

11. Στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Κο­ρίν­θου, από προ­λη­πτι­κό έλεγ­χο σε πλυ­ντή­ριο αυ­το­κι­νή­των, από τον εντο­πι­σμό ανε­πί­ση­μων στοι­χεί­ων, προ­έ­κυ­ψε η μη έκ­δο­ση 407 απο­δεί­ξε­ων πα­ρο­χής υπη­ρε­σιών αξίας 7.500€.

12. Σε επι­χεί­ρη­ση στάθ­μευ­σης οχη­μά­των στον ευ­ρύ­τε­ρο χώρο του αε­ρο­δρο­μί­ου Ελευ­θέ­ριος Βε­νι­ζέ­λος, στο πλαί­σιο διε­νέρ­γειας στο­χευ­μέ­νου με­ρι­κού επι­τό­πιου ελέγ­χου, εντο­πί­σθη­καν οχή­μα­τα με βουλ­γά­ρι­κους αριθ­μούς κυ­κλο­φο­ρί­ας, τα οποία εκ­μι­σθώ­νο­νταν στην Ελ­λη­νι­κή επι­κρά­τεια. Ακο­λού­θη­σε ο εντο­πι­σμός και η δέ­σμευ­ση ενός εξ αυτών. Η υπό­θε­ση με­τε­ξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να.

13. Κα­τό­πιν αξιο­ποί­η­σης πλη­ρο­φο­ριών, εντο­πί­σθη­κε επι­χεί­ρη­ση που δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στο χώρο πα­ρο­χής υπη­ρε­σιών spa εντός πο­λυ­τε­λών ξε­νο­δο­χεί­ων στη Ρόδο και τη Μύ­κο­νο, να χρη­σι­μο­ποιεί πα­ρά­νο­μα POS συν­δε­δε­μέ­να με αλ­λο­δα­πό πά­ρο­χο. Τα ως άνω POS κα­τα­σχέ­θη­καν και δια­βι­βά­στη­καν στην αρ­μό­δια ει­σαγ­γε­λι­κή αρχή για την άσκη­ση ποι­νι­κής δί­ω­ξης.

14. Επι­χεί­ρη­ση αθλη­τι­κών υπο­δη­μά­των στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, εντο­πί­σθη­κε στο πλαί­σιο προ­λη­πτι­κού ελέγ­χου, να εκ­δί­δει πρό­χει­ρες χει­ρό­γρα­φες απο­δεί­ξεις λια­νι­κής πώ­λη­σης στις πε­ρι­πτώ­σεις που η συ­ναλ­λα­γή γι­νό­ταν με με­τρη­τά, τις οποί­ες στη συ­νέ­χεια τις κα­τα­χω­ρού­σε προ­σω­ρι­νά σε ηλε­κτρο­νι­κό αρ­χείο και ακο­λού­θως τις διέ­γρα­φε. Η υπό­θε­ση με­τε­ξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να.

15. Στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Βέ­ροιας εντο­πί­σθη­κε η μη έκ­δο­ση 166 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων συ­νο­λι­κής αξίας 65.000€ από επι­χεί­ρη­ση εμπο­ρί­ας καυ­σό­ξυ­λων.

16. Σε επι­χει­ρή­σεις καφέ γνω­στής αλυ­σί­δας, εντο­πί­σθη­κε η μη έκ­δο­ση 80 και 74 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Λά­ρι­σας και της Θεσ­σα­λο­νί­κης αντί­στοι­χα. Η υπό­θε­ση με­τε­ξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να.

17. Σε στο­χευ­μέ­νο με­ρι­κό επι­τό­πιο έλεγ­χο σε επι­χεί­ρη­ση χον­δρι­κού εμπο­ρί­ου αλ­κο­ο­λού­χων ποτών στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Ατ­τι­κής, δια­πι­στώ­θη­κε η μη υπο­βο­λή φο­ρο­λο­γι­κών δη­λώ­σε­ων για τις χρή­σεις 2014 έως και 2016, ενώ ο πραγ­μα­το­ποι­η­θείς τζί­ρος για το ως άνω διά­στη­μα ξε­περ­νού­σε τα 3.500.000€. Ο μη απο­δο­θείς Φ.Π.Α. εκτι­μά­ται σε 287.000€. Πα­ράλ­λη­λα διε­νερ­γή­θη­κε άμεση κα­τά­σχε­ση ποσού 68.600€ που βρέ­θη­κε στο τα­μείο της επι­χεί­ρη­σης. Η υπό­θε­ση με­τε­ξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να.

18. Σε ελέγ­χους που διε­νερ­γή­θη­καν σε πρα­τή­ρια υγρών καυ­σί­μων ενδει­κτι­κά ανα­φέ­ρου­με : Πε­ρί­πτω­ση πρα­τη­ρί­ου σε γνω­στό νησί του Ιο­νί­ου, όπου δια­πι­στώ­θη­κε η μη έκ­δο­ση φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων συ­νο­λι­κής αξίας 121.857,45€. Πρα­τή­ριο υγρών καυ­σί­μων στη Βό­ρεια Ελ­λά­δα, όπου δια­πι­στώ­θη­κε η μη έκ­δο­ση 8 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων για πω­λή­σεις πε­τρε­λαί­ου θέρ­μαν­σης συ­νο­λι­κής αξίας 9.202,49€. Πρα­τή­ριο υγρών καυ­σί­μων στη Βό­ρεια Ελ­λά­δα, όπου δια­πι­στώ­θη­κε η μη έκ­δο­ση 15 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων για πω­λή­σεις υγρα­ε­ρί­ου κί­νη­σης συ­νο­λι­κής αξίας 9.498,93 ευρώ. Πρα­τή­ριο υγρών καυ­σί­μων σε νησί του Ιο­νί­ου δια­πι­στώ­θη­κε η μη έκ­δο­ση 21 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων για την πώ­λη­ση υγρα­ε­ρί­ου αξίας 5.511,67 ευρώ.

19. Σε επι­χεί­ρη­ση εστί­α­σης (creperie) σε γνω­στό νησί των Σπο­ρά­δων δια­πι­στώ­θη­καν 655 πε­ρι­πτώ­σεις μη έκ­δο­σης φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων σε διά­στη­μα μόλις πέντε ημε­ρών (από 17 έως 21/8).

20. Σε στο­χευ­μέ­νους ελέγ­χους σε ελαιο­τρι­βεία εν­δει­κτι­κά ανα­φέ­ρο­νται οι κά­τω­θι πε­ρι­πτώ­σεις: Στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή Λα­κω­νί­ας εντο­πί­σθη­καν σε ελαιο­τρι­βείο 15 τόνοι ελαιό­λα­δο χωρίς φο­ρο­λο­γι­κά στοι­χεία από­κτη­σης. Στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Κρή­της εντο­πί­σθη­κε η μη έκ­δο­ση 19 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων αξίας 62.700€ από την πώ­λη­ση 19 τόνων ελαιό­λα­δου. Στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Φθιώ­τι­δας εντο­πί­σθη­κε μη έκ­δο­ση 26 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων από την πώ­λη­ση ελαιο­λά­δου συ­νο­λι­κής αξίας 18.000€. Στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Πρέ­βε­ζας δια­πι­στώ­θη­κε η μη έκ­δο­ση 34 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων συ­νο­λι­κής αξίας 2.200,00 ευρώ από το εκ­θλι­πτι­κό δι­καί­ω­μα, ενώ για τρία χρό­νια δεν είχαν υπο­βλη­θεί Δη­λώ­σεις Ει­σο­δή­μα­τος και Φ.Π.Α. .

21. Στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Αχα­ΐ­ας, επι­χεί­ρη­ση εμπο­ρί­ου και επε­ξερ­γα­σί­ας με­τάλ­λων εντο­πί­σθη­κε να μην έχει εκ­δώ­σει φο­ρο­λο­γι­κά στοι­χεία για πώ­λη­ση 16,6 τόνων χαλ­κού συ­νο­λι­κής αξίας 83.490€.

22. Από διε­νερ­γού­με­νο προ­λη­πτι­κό έλεγ­χο που έγινε σε δυο κρε­ο­πω­λεία στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή της Αχα­ΐ­ας δια­πι­στώ­θη­καν τα ακό­λου­θα :Το πρώτο από το 2015 έως 2017 εξέ­δω­σε φο­ρο­λο­γι­κά στοι­χεία κα­θα­ρής αξίας 901.543,96 € πλέον Φ.Π.Α. 117.209,02 € χωρίς υπο­βο­λή Δη­λώ­σε­ων Φο­ρο­λο­γί­ας Ει­σο­δή­μα­τος και με υπο­βο­λή μη­δε­νι­κών δη­λώ­σε­ων Φ.Π.Α. Το δεύ­τε­ρο από το 2015 έως 2017 εξέ­δω­σε φο­ρο­λο­γι­κά στοι­χεία από μη δη­λω­μέ­νη φο­ρο­λο­γι­κή τα­μεια­κή συ­νο­λι­κής αξίας 812.946,57 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 107.683,96 ευρώ, χωρίς την υπο­βο­λή δη­λώ­σε­ων φο­ρο­λο­γί­ας ει­σο­δή­μα­τος και με υπο­βο­λή μη­δε­νι­κών δη­λώ­σε­ων Φ.Π.Α. . Η υπό­θε­ση με­τε­ξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να.

23. Σε προ­λη­πτι­κό έλεγ­χο που έγινε στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή του Ν.Ηλεί­ας σε εται­ρεία ανα­κύ­κλω­σηςδια­πι­στώ­θη­κε ότι δεν είχε γίνει από­δο­ση χαρ­το­σή­μου τι­μο­λο­γί­ων . Η υπό­θε­ση με­τε­ξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να από όπου και προ­έ­κυ­ψε η μη κα­τα­βο­λή τελών ύψους 140.000,00€.

24. Σε στο­χευ­μέ­νο προ­λη­πτι­κό έλεγ­χο που έγινε στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή του Με­σο­λογ­γί­ου σε συ­νερ­γα­σία με το υπουρ­γείο Αγρο­τι­κής Ανά­πτυ­ξης και Τρο­φί­μων δια­πι­στώ­θη­κε ότι είχε γίνει πα­ρά­νο­μη συ­γκο­μι­δή 60 τόνων από το προ­ϊ­όν ακτι­νί­δια, το οποίο ήταν επι­με­λώς κρυμ­μέ­νο σε ψυ­κτι­κούς θα­λά­μους , χωρίς να υπάρ­χουν πα­ρα­στα­τι­κά αγο­ράς . Η υπό­θε­ση με­τε­ξε­λί­χθη­κε σε έρευ­να.

25. Σε στο­χευ­μέ­νο με­ρι­κό επι­τό­πιο φο­ρο­λο­γι­κό έλεγ­χο στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή του Ν.Μεσ­ση­νί­ας σε επι­χεί­ρη­ση με αντι­κεί­με­νο ερ­γα­σιών ΣΝΑΚ ΚΑΦΕ δια­πι­στώ­θη­κε η ανα­κρι­βή έκ­δο­ση 44 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων αξίας 163,6 ευρώ. Η επι­χεί­ρη­ση προ­έ­βαι­νε σε συ­στη­μα­τι­κή έκ­δο­ση υπο­τι­μο­λο­γη­μέ­νων φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων, όχι με βάση την τιμή του τι­μο­κα­τα­λό­γου της, αλλά με αξία 0,10 ευρώ για κάθε πω­λού­με­νο είδος.

26. Σε προ­λη­πτι­κό έλεγ­χο σε νησί του Ιο­νί­ου σε εται­ρεία ενοι­κιά­σε­ως αυ­το­κι­νή­των –μο­το­συ­κλε­τών δια­πι­στώ­θη­κε η μη έκ­δο­ση 22 φο­ρο­λο­γι­κών στοι­χεί­ων αξίας 2.450,00 ευρώ.

newpost.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.