ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρκετά τα προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ3

Δεν έλειψαν τα προ­βλή­ματα με τη χθεσινή κακο­και­ρία. Λόγω των θυελ­λω­δών ανέμων εντά­σεως έως και 9 μποφόρ που επι­κρα­τού­σαν στο νησί, υπήρξε ταλαι­πω­ρία των πολιτών στις μετα­κι­νή­σεις τους. Στην περιοχή της Ψαρο­πού­λας, η θάλασσα βγήκε κυριο­λε­κτικά μέχρι το δρόμο. Τα κύματα έβρεχαν τα διερ­χό­μενα οχήματα μετα­φέ­ρο­ντας κλαδιά και πέτρες. Θάλασσα και δρόμος έμοια­ζαν να έχουν ενωθεί!

Στο σημείο έφθασαν συνερ­γεία του Δήμου που καθά­ρι­σαν το οδό­στρωμα για να διε­ξά­γε­ται ευκο­λό­τερα η κυκλο­φο­ρία. Στην οδό Αθηνών στην Ανάληψη ξερι­ζώ­θηκε δέντρο και έπεσε στο δρόμο (ανάμεσα σε αυτο­κί­νητα). Πτώση δέντρου υπήρξε και στο δρόμο από Έμπωνα προς Κρη­τη­νία.

Στην οδό Ίωνος Δρα­γούμη στο Νιοχώρι, ένας φοί­νι­κας έπεσε πάνω σε σταθ­μευ­μένο όχημα προ­κα­λώ­ντας σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς την ώρα εκείνη δεν ήταν στο αυτο­κί­νητο ο οδηγός που σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είναι γνωστός δικη­γό­ρος. Το δέντρο απο­μα­κρύν­θηκε από γερα­νο­φόρο όχημα του Δήμου.

Από νωρίς το πρωί συνερ­γεία του Δήμου, της Περι­φέ­ρειας και της Πυρο­σβε­στι­κής ήταν επί ποδός. «Υπήρξαν διάφορα προ­βλή­ματα λόγω της κακο­και­ρίας. Χρειά­στηκε να απο­μα­κρύ­νουμε από το οδό­στρωμα κάποια δέντρα που είχαν ξερι­ζω­θεί λόγω των ισχυρών ανέμων, ενώ χρειά­στηκε να γίνει καθα­ρι­σμός του οδο­στρώ­μα­τος από πέτρες και κλαδιά ώστε να διευ­κο­λυν­θεί η κυκλο­φο­ρία. Βρι­σκό­μα­στε συνεχώς σε ετοι­μό­τητα ώστε να αντι­με­τω­πί­σουμε όποιο πρό­βλημα τυχόν παρου­σια­στεί. Γενικώς το προη­γού­μενο διά­στημα έχουν παρθεί τα απαι­τού­μενα μέτρα, προ­κει­μέ­νου ν’ απο­φευ­χθούν πλημ­μυ­ρικά φαι­νό­μενα», δήλωσε ο αντι­δή­μαρ­χος, κ. Αγα­πη­τός Πάλλας.

Σημειώ­νε­ται ότι το πρωί της Πέμπτης ακυ­ρώ­θη­καν τα προ­γραμ­μα­τι­σμένα δρο­μο­λό­για του Κατα­μα­ράν και του πλοίου Πρέ­βε­λης. Κανο­νικά εκτε­λέ­στηκε όμως στις 5 το από­γευμα το δρο­μο­λό­γιο του Blue Star. To ακυ­ρω­θέν δρο­μο­λό­γιο του Πρέ­βε­λης για την άγονη γραμμή θα γίνει σήμερα στις 8 το πρωί.

Λόγω της κακο­και­ρίας υπήρξαν καθυ­στε­ρή­σεις στις προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νες πτήσεις προς το αερο­δρό­μιο Ρόδου. Τα αερο­σκάφη έκαναν γύρους πάνω από το αερο­δρό­μιο μέχρι να κατα­φέ­ρουν να προ­σγειω­θούν. Χωρίς καμία καθυ­στέ­ρηση απο­γειώ­νο­νταν όμως τα αερο­σκάφη από το «Δια­γό­ρας».

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.