ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι προτάσεις του Ζαννιά για την Ομοσπονδία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΕΝΙΣ

Ο πρό­ε­δρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς θα προ­τεί­νει στην Εθνική Επι­τροπή Διοί­κη­σης και στο Δ.Σ. της Ομο­σπον­δίας τα εξής:

1.Να δημιουρ­γη­θεί επι­τροπή Βετε­ρά­νων (SENIORS) στην Ε.Φ.Ο.Α., σύμφωνα με τον Γενικό Κανο­νι­σμό της.

2.Όλες οι διορ­γα­νώ­σεις που αφορούν σε ενή­λι­κες αθλητές ( SENIORS) να τεθούν υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

3.Οι Ενώσεις και τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α, να διορ­γα­νώ­σουν βαθ­μο­λο­γού­μενα Πρω­τα­θλή­ματα SENIORS σε ολό­κληρη την Επι­κρά­τεια.

4.Όλες οι διορ­γα­νώ­σεις να γίνο­νται σύμφωνα με την κείμενη Νομο­θε­σία, με τα ισχύ­ο­ντα στην Ευρω­παϊκή Ομο­σπον­δία (Tennis Europe) και πάντα κάτω από την Διεθνή Ομο­σπον­δία (International Tennis Federation).

5.Όλες οι διορ­γα­νώ­σεις Ιδιω­τι­κών Φορέων να εγκρί­νο­νται από την Ε.Φ.Ο.Α., σύμφωνα με την κείμενη Νομο­θε­σία και τους Κανο­νι­σμούς των ανωτέρω Διεθνών Φορέων.

6.Ο Γενικός Γραμ­μα­τέας και Μέλος της Ευρω­παϊ­κής Επι­τρο­πής Βετε­ρά­νων (SENIORS) κ. Δημή­τρης Στα­μα­τιά­δης να ειση­γη­θεί τα ανωτέρω, μετά από διάλογο, στα αρμόδια εκλεγ­μένα όργανα της Ε.Φ.Ο.Α.

Η ομο­σπον­δία παρα­κα­λεί τις Ενώσεις και τα Σωματεία-Μέλη να υπο­βάλ­λουν τις απόψεις-προτάσεις τους, έτσι ώστε να εκφρα­στεί ολό­κληρη η οικο­γέ­νεια του Τένις στο συγκε­κρι­μένο θέμα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.