“Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του Νικήτα Οικονόμου.
Ο Νικήτας υπήρξε μια σημαντική δημοσιογραφική πένα, μια δυνατή ραδιοφωνική φωνή που άφησε το στίγμα του στα κοινά του τόπου μας. Είτε συμφωνώντας είτε διαφωνώντας μαζί του, ποτέ δεν μπόρεσε κανείς να αμφισβητήσει το ήθος του και τη δημοσιογραφική του ευθυκρισία.
Καλό ταξίδι Νικήτα.”
Συλλυπητήρια δήλωση του Ν. Σαντορινιού για την απώλεια του Νικήτα Οικονόμου
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.